Kesinlikle başlamanızı tavsiye etmiyorum

ManyakVAntepli

Eğer anime dünyasına yeni başlayacak biriyseniz ya da 4-5 anime izleyip izleyecek yeni bir anime arayanlardansanız kesinlikle buna başlamayın. Çünkü bunu izledikten sonra hiçbir anime size bu kadar zevk vermeyecek. Animenin mantığı adından da anlaşılacağı üzere her şeye tek atan bir adamın çevresinde gelişiyor. Saitama "Pelerinli Keltoş" reisimiz. Her karakteri o kadar güzel, o kadar hoş ki izlerken ağzımın suları akıyor gülmekten :d Favorim Garou ve Genos. Çoğu diğer animeye göre karakterlerin çok bir gelişimi yok. Özellikle baş karakter klişesi yok bu animede. Dur gideyim Rasen Shuriken öğreneyim Bijuu modu açıp geleyim de öyle kötüleri yeneyim demiyor. Her önüne gelene 1 tane vuruyor. Diğer animelere gönderme de oldukça fazla. Karşısındaki kötü adamlar havalı teknik adları söylerken bizimki sadece "Sıradan Tekniksiz Yumruk" deyip karşısındakine yine tek atıyor :d Çok uzattım yine ama anime aşırı harika. Mangasını çok öven görmedim ama animesinin çizimleri falan(özellikle 1.sezonun) aşırı güzel. Eğer 20-30 anime izleyen biriyseniz başlayın öbür türlü başlamayın.

Mustafa Öztürk

@ManyakVAntepli knk senin söylediklerin 1 sezon için geçerli, eğer benim gibi mangayı da takip eden birisiysen 2 sezonun aceleye getirilmiş olduğu hemen anlarsın sana şöyle söyleyim niye beğenmediğimi çizim kalitesi dışında hikayedeki çoğu sahneyi çok kötü yansıtmışlar (mesela garou vs bang)

ManyakVAntepli

@Mustafa Öztürk Knka ben de katılıyorum 2.sezon ilki kadar güzel değildi mangasını okduğum nadir animelerden olduğu için biliyorum. 1.sezon her haliyle kusursuz ama 2.sezon da yoklukta gider. Ayrıca 2.sezonun benim için büyük eksiği hikayeden çok Saitama nın çok az görünmesi.

Mustafa Öztürk

@ManyakVAntepli

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
o olayı yanlızca sen yaşamıyosun knk bunu bil ama gözüktüğü o zamanlarda bile neden bu animeyi izlediğimi (yada okuduğumu) bana defalarca hatılatmıştır kendisi fakat Mad House adlı çizim şirketi bunu adam akıllı bile yansıtamadı nedeni zannımca şudur o sırada attack on titan serisini de yayınlıyolardı bundan dolayıda opm'in 2 sezonuna fazla uğraşmadılar.

ManyakVAntepli

@Mustafa Öztürk Bir animeyi yüceltmek için öbür animeyi itin berisine sokmuşlar resmen. Çizerin animatörün mü yok arkadaş ikisine de gerekli özeni göster işte. Neyse AoT final yapacak zaten bu devam ederse diğer sezonlar daha güzel olur.

Mustafa Öztürk

@ManyakVAntepli ben şahsen ilk duyduğumda çok sevinmiştim çünkü AoT çizimleri mükemmel di AKSİNİ SÖYLEYEN FETÖCÜDÜR :d..... Şaka bi yana :D ben şahsen izlemek isterdim AoT çizimlerinin kullanıldığı bir opm ama sonra bunu görünce studyo'ya Allah affetsin çok pis sövdüm çünkü bu bildiğin emeğe saygısızlıktır!! net

Luffy-san

AoT zaten final sezonu için stüdyo değiştirdi. İnşallah çizimler değişmez. AoT finali mangada çok uzun. Arkadaşım 40 bölüme anca sığar demişti. Uyarı: Bu tartışmayı AoT tartışmasın çevirmeyelim :D

Luffy-san

Keşke 3. sezonda karşısına gerçek bir rakip çıkartsalar. Mükemmel olur

Mustafa Öztürk

@Mugiwara No Luffy-san ben daha 2. ve 3. sezonları bile izlemedim knk ondan dolayı beni işime gelir 40 bölüm olması :d

Luffy-san

Neden izlemedin ki hala? Dizi her sezon daha iyi oluyor. Bence izle

Mustafa Öztürk

@Mugiwara No Luffy-san bölüm biriktiriyom :d

GRİADAM

Mangası da bozdu saitama salak salak mağralarda geziyor bize Mob Psycho 100 yolları göründü

Luffy-san

Mob Psycho 100 gerçekten daha iyi ya. 3. sezonda iyi bir dönüş yapmazsa gözümden düşecek

Abdulkadir34

@ManyakVAntepli Hocam herkese 200 tane anime izleyecek gözüyle bakıyorsun galiba. Herkes "artık anime dünyasına giriş yapıyorum" demiyor ki. Belki de çoğu kişi en iyi animeleri izleyip daha da anime izlemeyecek.(Benim gibi)

ManyakVAntepli

@Abdulkadir34 Knka en iyi anime dediklerin zaten 100 ü geçiyor. Gerisi de onun bi altı biraz iyi kalıyor. Yani 3-4 anime izleyip de anime dünyasından çıkamazsın.

Abdulkadir34

Siteye eklendiğinden beri merak ediyordum. En çok ilgimi çeken anime buydu hep. Sonunda başladım. Yani artık "konuşma git anime izle" demenize gerek yok.(Özellikle @MVA)

Bombacı Mülayim

@Abdulkadir34 Bölüm sonundaki yazılardan hemen sonra çıkan sahneleri izlemeyi unutmada naparsan yap

ManyakVAntepli

İzlemen lazım onları da yoksa anime izlemiş olmazsın. Ve tek animeyle konuşma git anime izle lafından kurtulamazsın 100 anime izleyene kadar diyeceğim.

Abdulkadir34

@ManyakVAntepli O zaman sonsuza kadar diyeceksin.

ManyakVAntepli

Evet gerekirse.

Bombacı Mülayim

@Abdulkadir34 O sahnelerde hikayenin parçası izlemezsen bölüm yarım kalmış gibi olur

ohmygat

En sevmediğim anime

ManyakVAntepli

@Emirefetheh Nerden bilelim olum biz Yusuke Murata nın asistanları mıyız?

FURİOUS

hayatınızda izlemeniz gereken bir anime

91.Forte.91

Herkes ilk sezon daha iyi diyor ama ben 2 sezonu daha çok sevdim :D özellikle garou bölümlerini

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

24

7

34

7