İzlediğime değdi

Azim

5 sezonu Artı Teen Titans Trouble İn the Tokyo filmini izledim ve izlediğime değdi.

Elfidaaa

Değmek yazın hocam lütfen ya. Hatanızı düzeltmek için yazmıyorum da arada olan farkı bilin. "Deymek" diye bir kelime yok Türkçe'de.

ManyakVAntepli

@Elfidaaaaa Yanlış biliyor olabilirim ama yapım ekinden sonra gelen çekim ekleri ayrılmıyordu. "Türkçe'de" değil "Türkçede" olması lazım. Bu arada seni uzun zamandır forumda görmüyordum hocam özlendin :d

II RaM5Es

@ManyakVAntepli, yalnız hitap olduğu için "@Elfidaaaaa, ..." Şeklinde virgül ile yazılması gerekiyor diye biliyorum. Salın yaaa :D

ManyakVAntepli

@RaM5Es, ' " ' işaretinin içindeki cümle nokta ile bitmediği ya da cümle herhangi bir şekilde tamamlanmadığı için tırnak işaretinden sonra başlayan ilk kelime büyük harf değil küçük harf ile yazılır. Yani "Şeklinde" değil "şeklinde" diye yazılır. Yaaa @RaM5Es efendi bu işler öyle Seinfeld izlemeye benzemez :d

Emil_Aze

Evet öyle ben bazen "deyil" , bazen "değil" yazıyorum farkında olmadan.

II RaM5Es

@ManyakVAntepli, o kısmı cümle biterken fark ettim ama nafile, unuttum ya. Ayrıca ' " ' değil " " " şeklinde olması lazım. Bu biraz kafamı karıştırdı. Keşke eski Türkçe hocam yanımda olsaydı. Ona sorardım o zaman :D @Agent Cooper, kaynak vereyim: http://nasil.yazilir.com/turkcede/

Elfidaaa

Yok hocam "Türkçe'de" doğru değilmiş. Ben de yeni öğreniyorum :) Bu ara dizi izleyemiyorum ya. Çok sıcak evin bahçesinde takılıyorum. Arada forumda takılıyorum yeni güzel dizi var mı diye ama pek ilgimi çeken yok :)

II RaM5Es

@Elfidaaa, TDK ne derse o. Allah daha büyük dert vermesin :D Westworld izlemeni öneririm. Felsefi derinliği olan bir dizi. Ya da Seinfeld komedi dizisi var bu can sıkan zamanda izlemek iyi gelir.

Elfidaaa

Seinfeld çok uzun ya. Westworld 6 mı 8 mi ne izledim sonra saldım. İzlerim de ne zaman bilmem. Teşekkürler ayrıca @RaM5Es, @Punisher58.

II RaM5Es

@Elfidaaa, bölümler kısa zaten. 20-24 dk sürüyor. Kafa dağıtmak için izlersin :D

Elfidaaa

@RaM5Es, belki sonrasında :)

Azim

Benlik bi iş yok sanırım.

ohmygat

Dizi hakkında yorumları okuyalım dedik Türkçe dersi vermişler

Müslüm Tennyson

Tartışma vardır diye geldim türkçe dersi yaptım :D

Yuahwi

Aga Türkçe dersini bırakın da final bölümü olmamış bence siz ne düşünüyorsunuz

Rexamin tenyson

İzlediğime değdi ama her bölüm tek bir karakter öne çıkartıyorlardı Power Rangers gibi

UykucuX

İzlerken harcadığım zamana kesinlikle hakketti. Mükemmel bir dizi aksiyon ve komedi yi çok iyi birleşmiş yeri gelince aksiyon yeri gelince komedi kısmı ön planda oluyor. 1. 4. ve 5. sezonlar favorim. Filmide harikaydı. DC işini biliyor. Puanım: 10 üzerinden 10+ (plus)

DvipNoma

Son iki sezon harici diğer sezonlr bunlara hazırlık olarak yapılmış devam kesinlikle izlerdim zaten açılışı 10/10 olmuş . Final bölümüne final bölüm bile denmezdi bence hatta bence 12.'de bölümde bitirecekleri aklına gelmemiş 13. bölüm olsun diye yapılmış bir bölümdü onun yerine yeni dünya düzeninin konuşabilirlerdi dışsesi : D filmlerinide ilzerim çok kaliteli yapım olmuş tamamiyle yetişkin yapımı bir içerik sunmalarını isterim ancak malumunuz eski çizgi filmler büyümek yerine küçüldüğü için yeni çıkacak olanda öyle olacaktır . / neyse son bölüm kötüydü onun dışında gayet güzeldi 9/10 veririm ben.

UMUT 31 52

aga ciddiyim çok kaliteli çizgi dizi izleyin pişman olmazsınız aşırı akıcı aşırı sarıyo hele şu part 1 part 2 li bölümler falan onlar acayip aksiyonlu kısacası izlemeyi düşünüyorsanız ama tereddütünüz varsa düşünmeden izleyin.

Gorki

Bir şans verin bence izlediğinize değecek.

ADH raven

6. Sezon yokmu ya nolur gelsin yeter yada yeni filmleri gelsin doyamadım 5 sezona kaç ay geçti ya.

Ororo Monroe

@Azim filmi nerden izledin

ohmygat

Her sezon bi karakteri anlatıyormuş 6. sezon da iptal edilmiş yoksa starfire ı anlatıcaklarmış o sezonda reytingler düşmüş 4. sezonla birlikte

Malisaac42

@UykucuX son sezonda slade görünmediği için çok üzüldüm. Bana kalırsa dizinin en çok saran bölümleri slade li bölümler.

The Beast

Hocam sizin derdiniz ne la izlemeye değer mi onu konuşuyoruz Türkçe dersine çevirdiniz :d

turbosy2828

İzlediğime baya değdi mükemmel dizi bence deneyin tereddüt bile etmeyin ama finale final denmezdi cidden teen titans candır ama her güzel şeyin bir sonu vardır yani kısaca özetle izleyin.

Cansinn

The beast brom biraz geç cevap vermişsin :D

The Beast

@cansind, haklısın reis yorumların atılma tarihine bakmamıştım :)

emre3778

İzlemeye kesinlikle değer mümkünse hemen başlayın müptelası olursunuz 1 hafta olmadan bitirdim

proage2099

İzleyin izlemenize değer

YokediciMaymun

İzlemeye değer ama yarım kalması üzücü oluyor.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Hele son sezonda Hive ile ilgili bölümler falan baya eğlenceliydi. 5.sezon favorim.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

20

3

48