Yeni Başlayacaklar İçin

holyf

Diziyi bir yere kadar izlemiş arkadaşlar fikir verebilirler mi ? İzlemeye değer mi ?

vantrilok

Durağan ve sıkıcı bir dizi değil. Her dakikası testosteron kokuyor. Senaryo fena değil ama oyuncuların karizması izlettiriyor. Ben sevdim.

Murox

Arkadaşlar dizi bence türünde kusursuz. Aile ve size ait olan için ne kadar ileri gidebilirsiniz gösteriyor. Türk dizileri olarak Çukur ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz tarzı dizileri cebinden çıkarır. Oyunculuklar senaryonun da ötesinde. Her bir karakter aynı bir hoşlukta. Ben genellikle bilim kurgu dizileri izleyen biri olarak çok sevdim. Vaktinizi ayırın kesinlikle.

imbat

2 sezonu bitirdiğimde, 3 sezonu izlemesem burda bıraksam diye düşündüm.İzlemeye karar verdim,izlemez olaydım öyle bir sezon finali oldu ki 4 sezon nasıl ne zaman çekilir durumuna düştüm.izlemeyenlere şunu söyleyebilirm.güzel dizi, oyuncular iyi .tavsiyem şu 4 sezon çıkmadan 3 sezonu izleyip benim düştüğüm duruma düşmeyin :) ama 2 sezon finali ne kadar izleyin

kara şövalye

Size şu kadar diyim Western seviyorsanız hiç düşünmeyin bile direk başlayın efsanevi bir dizi

emremuhti2002

İki aydır dizi izlemeye ara veren birisi olarak bu dizinin siteye gelmesini dört gözle bekliyordum hatta admin beye de gelip gelmeyeceğini sormuştum. Geldiği gibi izledim. Beş gün içinde 4.sezonun yarısına gelmişim ki bunun farkına dahi varmadım. Açıkçası son 3-4 yıl içinde çıkan en iyi iş olduğunu düşünüyorum.

Voxrie

Western ile yatıp Western ile kalkanlar Billy The Kid dizisine de bakabilir. Geçen ay izledim bayağı iyiydi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla