dizi hakkında tavsiye

agnctm

arkadaşlar 5. sezonu kesinlikle izleyin lady gaga var hadi onu geçtim oyunculuklar senaryo karakterler her şeyi ile muazzam bir sezondu cidden en sevdiğim üç tane sezon var 5-2 ve 8 bunlar bana göre mükemmel ötesi güzeldi diğerleri de piyasada ki çoğu n*tflix çöplüğünden güzel bu arada her sezon birbirinden farklı ama nadir de olsa çok ufak ufak sahneler de diğer sezonlara gönderme yapıyorlar gönül rahatlığı ile kafanıza göre izleyebilirsiniz yeni başlayanlara 5 ile başlamalarını tavsiye ediyorum

Honyey

Lady Gaga'nın vücudunu gözünüz kapalı çizebilmek istiyorsanız 5'den başlayabilirsiniz. Benim tavsiyem 2'den başlamanız (tabii en iyisi 1-9 gitmektir.).

Honyey

@Yusuf tepe, ilk sezon biraz öyle ama 2, 3, 7, 8 ve 9 iyi bence (özellikle 2 ve 8). Ama özellikle 8. sezon 3 ve 5 ile bağlantılı o yüzden yavaş yavaş hepsini izle bence.

ohmygat

Ben 5. Sezondayım ilk sezon muhteşemdi en sevdiğim sezon oldu tate ve gay çift süperdi siyah kauçuk giysisi de harikaydı. 2. Sezonu ürkütücüydü süperdi. 3. Sezon korku gerilim ögesi yoktu fena değildi Emma Roberts güzel oynamıştı 4. Sezon çok güzeldi rahatsız edici görüntüler yine 2. Sezondaki gibi vardı ve Dandy karakteri tam bir şizofrendi muhteşem bir oyunculuk sergiledi

ohmygat

Lady Gaga en sevdiğim şarkıcılardan olduğu için 5. Sezon için çok heyecanlıyım

ikonoklast

6 da cok iyidir roonake coven keza aslinda hepsinin ayri ayri guzelligi var o yuzden en basyan baslayin, kendi adima soyliyim bazi sezonlari 2-3 defa bitirmisimdir.

ohmygat

Ben roanoke sevmedim

ohmygat

7. sezon en sevdiğim sezon oldu

blue_lollipop

Merakımdan soruyorum, cidden 1984 ü yani 9. sezonu beğenen ve severek izleyen var mı? Aşırı sıradan ve sıkıcıydı, kötüydü bence. 3. bölümden sonra atlaya atlaya izledim zorla bitirdim. Özellikle de Apocalypse gibi bir sezonun ardından zaten olduğundan daha da kötü geldi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

5

5

2