Tbbt'den bile iyi

Dizici Adam

bana göre sıcak ve samimi havasıyla, yerinde ve uygun espirileriyle, gülme efekti olmamasıyla, ve ilgi çekici konusuyla tbbt yi geçti. Tbbt de çok dile kolay 12 sezon sürdü onun da etkisi var tabiki fakat benim daha young sheldon'da sıkıldığım bir bölüm olmadı. Bu diziye benzer dizi önerisi olan paylaşabilir.

Luffy-san

@Dizici Adam, benzer dizi Malcolm in the Middle olabilir.

Dizici Adam

pilot bölüme baktım ilk bölümden gayet iyi. teşekkürler

radium88

The Big Bang Theory'den güzel denmesini pek doğru bulmadım. Kıyaslanması bile alakasız. On bir sezon sürmüş diziyle bunu kıyaslanması saçmalık The Big Bang Theory olmasaydı bu dizi de olmazdı... Daha güzel demek yerine aynı şekilde izlemesi keyifli denilebilir . İzleyecekler için önce TBBT izlemesini öneririm aksi halde fazlasıyla spoiler yersiniz.

Abdulkadir34

Tbbt'den iyi olmayı geçtim iyi bir dizi bile değil. Normalde başladığım diziyi bitiririm ama buna bir türlü geri dönemiyorum. Muhtemelen hiçbir zaman da dönmeyeceğim. Tavsiye etmem.

GRİADAM

Türkçe dublaj ile arkada açmalık bir dizi, biraz çocuksu

kaymaksiz

Dizici adama katılıyorum. Harika bir dizi olmuş gülme efektleri beni de sinir ediyordu. Diğer taraftan, Big bang theory hala hayatımda izlediğim en iyi dizidir

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

2

7

3