Discord

Erlik Han

Adminin de bildiği gibi sezonluk dizi adına bir discord sunucusu açtık orada ister sohet edebilir, ister de diziler hakkında anket oluşturabilirsiniz ve daha fazlasını da yapabilirsiniz, katılmak için de bu linki kullanabilirsiniz. https://discord.gg/bK3EKFhJ4R Unutmadan söyleyeyim bir dizi hakkında spoiler verecekken önce uyarıp ardından da spoiler'lı kısmı seçip göz işaretinize basmanız gerekmekte (mobilde de spoiler vereceğiniz kısmın başına ve sonuna || bu işareti koyabilirsiniz.)

Gorki

DC açılırsa geleceğim diyenler nerede acaba?

ManyakVAntepli

@II RaM5Es Seri gel Seçilmişin seni bekliyor.

II RaM5Es

@ManyakVAntepli, nizama geçin, ben geliyorum!

Gorki

Her türlü konular var isteyene özel ilgi ile ilgileniyoruz. :d

II RaM5Es

Baylar ve Bayanlar, Discord'dan ve botlarından anlayan birine ihtiyacımız var. Eğer gelirseniz ismim orada aynı, bana ulaşamazsanız diğer adminlere ulaşın. Şimdiden teşekkürler.

Howard The Duck

Çok kötü fikir bu. Her şeyi burada tartışıyoruz zaten.

II RaM5Es

@Howard The Duck, bu kötü fikri çok sevdim. Mesela ben @Yusuf Tepe'ye özel olarak bir dizi önerirken (Ki genelde bu olmuyor) sohbet ediyoruz ve amaç bu. Seni de aramızda görmek isteriz. Biz Discord'u açarken ana fikir hep buydu. Bu arada @Emirefetheh, sunucudan atılan ilk kişisin. Başta seni geçici olarak attı.

GRİADAM

Anonim insanlar birbiriyle samimi olamaz

DIABLERO

@griadam dc den tanıştığım 3 kişiyle samimiyim numaralarımız birbirimizde var arayıp hal hatır soruyoruz virüsten sonrada buluşma düzenlemeyi planlıyoruz internet çağında netten sevgili bulup evlenildiği zamanda arkadaş dahi olamamak kişinin kendi kusurudur

II RaM5Es

Neyse ki işin içindeyizde samimi olup olamayacağımızı anlayabiliyoruz, bilebiliyoruz yoksa gerçekten inanırdım.

GRİADAM

@DIABLERO Onun anonim bir yanı kalmıyor, Tabi gerçek ismini ve görüntüsünü bilmediğiniz biriyle numaralaştıysanız o ayrı. Ben buraya arkadaş edinmeye gelmedim.

Gorki

Dün de sen banlandın.

Asklepios

Zaten silah zoruyla discorda gelmeniz istenmiyor,sohbet etmek isteyen olabilir onlar için açılan bir discord sunucusu siz arkadaş edinmek istemiyorsunuz diye bizim sohbet etme isteğimize engel olmanıza gerek yok isteyen katılır isteyen katılmaz.

GRİADAM

@Asklepios Ne yaparak engel oluyorum ?

Asklepios

@GRİADAM Madem discordu istemiyorsun,anonim tanımadığın insanlar ile konuşmak istemiyorsun buna saygı duyarım @widegoktug07' şöyle yazmış zaten "isterseniz sohbet edebilir,anket gibi şeyler oluşturabilirsiniz." dediğim gibi isteyen katılır sen katılmak istemiyorsun diye buraya gelip "anonim insanlar birbirleriyle samimi olamaz." gibi saçma cümleler kurmana gerek yok,isteyen istediği kişilerle konuşup samimi olabilir.Fikrini belirtmen çok normal reis saygıyla karşılıyorum ama bizim kararlarımıza karışmana gerek yok.

II RaM5Es

"Ben buraya arkadaş edinmeye gelmedim." Gelme zaten, istenmeyen yere niye geliyorsun? Sana gel diyen mi oldu bayan gelin ve bay güvey? Seni kâle almakla yanlış yaptık. @SezonlukDizi, gereksiz mesajları siler misiniz?

DIABLERO

Beyler bayanlar boş tartışmanın bi anlamı yok bu dc siteyi seven kişiler tarafından açılmış elimizden geldiğince insanları saçma nedenden banlamadığımız bir ortam tartışmanın ana konusu bir kişinin insanların anasına bacısına sövmesi savunurken neyi savunduğunuza dikkat edin baştada belirttiğim gibi siteyi seven kişiler tarafından öneri sohbet tavsiye ortamı için kullanılmakta isteyen gelir ve bunun içinde tartışma ortamına gerek olmadığını düşünüyorum bu sebepten konuyu kapatalım birbirimizle diziler hakkında tartışalım

SezonlukDizi

@Voxrie, benim işim başımdan aşkın buraya epey vakit ayırıyorum zaten oraya da bakmam zor, ben açmış olsam başına yetkili birisini koymam gerekecek sonuç yine aynı olacak

Voxrie

@SezonlukDizi, anlıyorum. Yanıtın için teşekkürler.

Bu tartışmaya yeni yorumlara kapatılmıştır.

3

Forum Kuralları
Site Hakkında - SezonlukDizi yazdı.

1

Forum v2 yayında
Site Hakkında - SezonlukDizi yazdı.

13

Gece Modu Beta...
Site Hakkında - nicataie yazdı.

16