Herkesin Bütçesi Yetmez

f1nch

Bu dizi öyle herkesin hemen izleyip etkileneceği bir dizi değil. Etkilenirsiniz belki ama belirli bir altyapınız yoksa çoğu şey havada kalır. Sadece olayların sonuçlarına göre izlemiş olursunuz. Ben ilk izlediğim zaman tam olarak böyleydim. Daha sonrasında ilgilendim biraz siyasetle (US'da bu işler nasıl yürüyor) ve ikinci izleyişim HARİKA idi. İnanılmaz zevk aldım. Not: Netflix bugün buralara geldiyse bunun sebeplerinden birisi de bu dizidir. Yeni yetme diziler değil :) Not_2: İkinci izleyişinizde final sezonunu izlemeyebilirsiniz. Tavsiye ederim, ben öyle yaptım. Memnunum.

Agent Cooper

bu ne üstenci bi bakış? siz founding fathersların soyundan mı geliyorsunuz? birazcık vikipedi yardımıyla herkes içine girebilir bu müthiş dizinin.

CSA3

Adam haklı aslında. Siyasetle ilgili olmayan insana çok harika gelmeyecektir. Dizi zaten başarılı. Elbette benim gibi siyasete zerre ilgisi olmayan biri için bile izlenir. Ama bir Breaking Bad veya ilgili olduğum tip dizilerden olan Dexter falan gibi diziler kadar ilgi ile izlemiyorum elbette. Bence de herkese göre değil, eminim havada kalan şeyler benim için bile olmuştur ki, sevmesem de ister istemez siyaseti az buçuk biliyorum. Hakkı var yani ama yine de elbette ortalama üstü entelektüel seviyede herkesin severek izleyebileceği, başarılı bir iş.İlle özel bir siyaset ilgisi gereklideğil, olursa inanılmaz zevk almak mümkün.

yulaf02

Son bölümün puanına bakınca izleyesim kaçtı.

Luffy-san

@Yusuf tepe

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Kevin Spacey diziden ayrıldığı için öyle galiba.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

3

4

5

11

6