Çok iyi dizi

Skaro Dönercisi

Bir noktadan sonra bu kadar kaliteli bir şey izlemekten baydım ve bir ara verdim. Eskiden olsa 9 vereceğim bölümlere 7 vermeye başladım. Bu diziyi çok daha fazla kişinin izlemesi lazım, o zaman dünyaca kalitenin ne olduğunu anlarız ve Stranger Things övmeyiz.

Adelaide

Ben Can Sungur dan görüp izlemeye başladım. Bu kadar güzel bir dizi olamaz gerçekten @skarodönercisi sana hak veriyorum. Bölümlerin konuları, konuları işleyişleri, oyunculuklar, diyaloglar her şeyiyle çok güzel bir dizi. İzlemeyen herkese tavsiye ederim. İzleyin izlettirin.

Skaro Dönercisi

@Adelaide Ben de Geekyapar'ın DW incelemelerini izlerken CS moffat gömerken biryandan ST TNG övdüğü için başlamıştım

Adelaide

@skarodönercisi şimdi yenilerde Tancan Fümen ile incelemeye başladılar. Bende artık farz oldu izlemek diye başladım diziye zaten.

CSA3

Orjinal Seriye 5 basar. Elbette 60'larda çekilmiş ve zamanın ruhuna uygun, izlenecek birşey yapabilmek için çok komik işler ortaya çıkarsalar da fikir harikaydı ve TNG bu fikrin gerçek potansiyeline uygun işlenebildiği dizidir. Sadece basit bir bilim kurgu evreni yaratılmamış, aynı zamanda bu gelecek ütopyasında çok enteresan ve hoş detaylara da yer verilmiştir (bknz. paranın kullanılmaması) En hoş detaylarda bazı bölümlerde bu ütopik ve fütüristik dünyada yeni olgular üzerinden irdelenen bilinmezler, ikilemler ve etik konuları. Çocukluğum orjinal seriyi izleyerek geçti ama bunu izlemek tee 25 yaşımda mümkün olabildi ancak, ama zaten daha erken izlesem de yeterince anlayamazdım bazı şeyleri herhalde. Zamanın çok ilerisinde bir kafayla, hayal gücü ve zekayla yazılmış bir dizidir. Muhakkak izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. (Bu arada çocukluğum falan dedim ama 25 yaşındayım şuan zaten yaşlı falan değilim, babam çok sever Star Trek hastasıdır, onda DVD'leri vs. vardı da tüm orijinal serinin ondan severek izlerdim küçükken) İlk sezonun başlarına aldanmayın, hatırladığım kadarıyla bir tık yavaş başlar ama 2-3 -4 derken her sezon çok daha enteresan olmaya başlıyor.

Sedats41

Çok güzel dizi de keşke biraz daha kısa olsaydı 4. sezonu bitirdim. 5. sezona başlayacağım izle izle bitmiyor. Toplam seri 30 sezondan fazla nasıl bitecek bilmiyorum :))

Msltn

ben de hiç bitmesin istiyorum. The Original Series den sonra bu yeni seriye başlarken çok yabancılık çekmiştim. arada eski oyuncuların da oynadığı bölümleri gördükçe özlemle iç çekmeye de devam etmiştim. hatta nerdeyse bu seriyi bırakıp ilk seriyi tekrar izleyecektim.. şimdiyse son sezonu sündüre sündüre izliyorum resmen. günümüzün bilimkurgu filmlerinin bile işlediği senaryolarla karşılaşınca ''adamlar 80 lerde yapmış zaten şimdi ne izlesek buna bir öykünmedir'' gözüyle bakıyorum. hele etik yönünden verdiği veya düşünmeye sevk ettiği konular muhteşem. Mesela Data'nın insan olma çabası üzerinden, bize kendi insalığımızı sorgulatmalarını çok orjinal buluyorum. veya yapay zekanın insanlığı absorbe etme gibi atılımları gibi bu dizide gördüğümüz senaryolar yakın zamanlı birçok filmde de işlendi. Daha o zamanda düşünülmüş ve süper bir mantık çerçevesinde işlenmiş teknolojik unsurlar zaten değerlendirmeye kapalı bence. neden bu yaşıma kadar izlemedim diye pişmanlıktan kendimi paralıyorum. bi yandan da bitmesin istiyorum. bakalım, belki bir gün tüm serileri bitirip bu seriyi tekrar izlerken yaptığım bu yorumu okumak nasip olur... bu da benim şu anki bilinmezim olsun:)

ThorTheGod

Star Trek, Battle Star Galactica ve Uzay 1999 Ay üssü Alfa çocukluğumun en güzel dizileri sanırım Star Trek ve Galactica'yı bir kaç kez tekrar izlemişimdir :)) THG yi asıl izlemem sebebim Captain Jean Luc Picard' yani Patrick Stewart'ın oyunculuğu. Proffesor Xavier :))

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla