Kırmızı pelerinli değil de eşofmanlı süper ekip :)

llall

Geçmişlerinden kalan yaraları olan ve süper güçlere sahip bir ekibe,yeni üyelerinin katılması ile ilginçleşen olaylar giderek artan bir tempo ile anlatılıyor dizide.Sevimli birer büyükanne ve büyükbabaya ve herkese lazım iki mükemmel dosta sahip bu yine hüzünlü-sevimli ve iyi niyetli genç üye sayesinde bir yandan kötü ruhları yakalayıp diğer yandan adaleti sağlamaya çalışıyor ekip ve aralarında kopmaz bir bağ oluşuyor.İlk 1-2 bölüm sonrasında acaba sonraki bölümde ne olacak deyip bir sonraki bölümü açmış buluyorsunuz kendinizi.Fantastik tür de olsa dizide acı da var,duygusal ve komik sahneler de ve tabi bolca aksiyon da.Hikaye fantastik olunca şu şu sahneye benziyor,şu şöyle olsaydı da diyorsunuz tabi arada ama seviyorsunuz da bu ekibi izlemeyi. :) Ekip ruhu da ilk bölümden son sahneye kadar hiç eksilmiyor zaten.Hikaye biterken tek soru işareti bile bırakmasa da,genel olarak devam edebilir nitelikte olduğu için de(ve çokça sevildiği için tabi) 2.sezonunun da çekilme ihtimali yüksekmiş bu arada.

Honyey

@llall, az izlenen dizilere böyle yorum yaptığın için teşekkür ederim. İzlersem arkadaki tip için izlerim :d

llall

@Honyey Rica ederim.Popüler dizilere iyi ya da kötü bolca yorum yapılıyor zaten.Bu yüzden genelde hiç yorum yapılmamış ya da az yorum yapılmış dizilere yorum yapmayı tercih ediyorum evet. Bu arada arkadaki tip nerdeyse başrol kadar etkili dizide. :) Zaten jenerikte 2.oyuncu olarak yer alıyor.

emir yılmaz

gerçekten on numara bir dizi izlemeden yargılamayın ki ben öyle yapmıştım ilk bölüm saçma gelsede devam ettim şimdi yeni bölüm gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla