Van Kleiss

Buraq

Van kleiss rexin düşmanı olsa da geçmişi hakkında çok şey biliyor ve nanitelar hakkında da van kleiss rexin bi yakını olabilirmi?

Mustafa Öztürk

diziyi tamamen bitirirsen sebebini öğreniyosun knk

Buraq

2. sezonu bitirmek üzereyim 3 bölüm kaldı

Furkanokan558

3 sezonda anlıycaksın van kleiss ve genel olarak en sevdigim kötü adam sadece generator rex degil kücüklügümde oyununu oynardım hatırlıyorum generator rex 3d oyunu vardı ozamanlar okula öglen giderdim öglene kadar full oynardım o robota benzer bi boga ve van kleiss bossdu istanbulda oldumda memlekette oldugumda hep o televizyonu acardım izlerdim bu cizgi film neden tutmadı bilmiyorum bana kalırsa bu ben serisinden bile daha iyi ve 2010 la 2013 arası çizgi film olmasına ragmen hala keyifle izledim ve o van kleiss özel ve introsundaki şarkıları abi bu dizinin herşeyi efsane ya şu zamana kadar izledigim ve oynadıgım kötü adamlar konusunda en iyisi van kleiss dir net o sarı eldivenle milleti canavara dönüştürmeside baya seviyodum

BENJAMİN CORVE TENNYSON

furkanokan558,aynen öyle

Buraq

@Furkanokan588 öhöö ben bitireli yeniden başladım ama bi kere bitirince izliyesim gelmiyo anladım zaten .d

Danuvius

Van Kleiss dizinin en mükemmel kurgulanmış karakteri. Çok dramatik bi kişiliği ve hikayesi var bence.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Ama en sonda akıl sağlığını nasıl geri kazandı anlamadım. 4000 yılın etkisi bu kadar çabuk mu geçti. Son kısım olmamış ama sanırım Kleiss'in nihai amacı kurulu yoldan çekip Meta Nanite'ı kendine istemesi olduğu için hikayeyi biraz hızlıdan alıp o kısma getirmişler. Dediğim gibi en azından bi sezon daha çekip Van Kleiss eski amacını hatırlayana kadar kurul dünyada distopyasını falan gerçekleştirebilirdi. Finalde de Kleiss'in rolu gelirdi.

KelAynak6

Kral karakter

Memet ali

en iyi çizgi dizi kötü karakteri bana göre

Efendi Mamo

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Sonunda breach ven kleiss ve bewolf u almadı mı dizinin devam etmesi gerekmez miydi en azından son bir kleiss savaşı.

Spectra1338

3.sezonda adeta çöp gibi yaptılar herifi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

10

11

13

16

28