Sadece bunu izleyip bırakın

ManyakVAntepli

Hatta bunu komple izlemeyin. İlk sezonu bitirin ikinci sezonun da yarısını bitirin sonra manga bitiyor. Zaten Tokyo Ghoulun çöp olmasındaki en büyük etken manga final yaptığı halde animenin kendi kafasına göre hikayeyi ilerletmeye çalışması. Final sezonunun sadece final bölümü tatlıydı onun dışında hiç bulaşmayın sonraki sezonlara. İlk sezonu izleyin aklınızda iyi bir anime olarak kalsın.

Antipatik

Katılıyorum.

FURİOUS

anime hayatıma bununla başladım bunu izlemiyen bir anime sever varsa o animeci falan olamaz bu izlenmesi gereken bişey bence KESİNLİKLE tavsiye ederim

Abdulkadir34

@91-kurinkito-91, Dünyanın en iyilerinden sayılmıyor xD Her yerde puanı düşük. En popüler animelerden olduğu doğru ama. Kaneki yakışıklı diye herhalde .d

Antipatik

Tokyo ghoul'a gelene kadar bir sürü iyi anime var, hatta onun kadar popüler olmamasına rağmen daha güzel kült animeler var.

Emil_Aze

https://youtu.be/Ur-8ibFvAY4 Duygularıma nerdeyse tercüman olan video ve hayır dizide daha fazlası da yok. Kötü yanlarını maddeler halinde yazacağım yoksa çok dağınık bir yazı olacak. 1. Gizem unsurları: Sürekli bir gizem var ama bu gizemler hiç bir zaman çözülmüyor ve tam aksine yenileri eklenmeye devam ediyor. 2. Zorlama empati: Dizi bariz bir şekilde gullarla empati kurmamızı bekliyor ama bunu o kadar kötü, o kadar zorlama bir şekilde yapıyor ki empatiyi bırak diziden kopuyorsun. 3. Hiç bir halta yaramayan yan karakterler. İşe yarayanların çoğu da ilgi çekici değil. 4. Bir anda ortaya çıkan karakterler. Sezon finallerinde sayıları artıyor bu karakterlerin. Özellikle Arima denen hergele acayip sinirimi bozdu. Adam hakkında duyduğumuz tek şey

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
OMG, Adam vasiyetnamesini boş bırakıyor çok havalı
oldu. Bir senaryo anca bu kadar tembelce yazılabilirdi herhalde. -İyi yanları yok mu? Yani ilk sezondaki jenerik müziği ve genel olarak müzikleri fena değil. Bundan başka da kayda değer iyi yanı yok. Kısaca uzak durun.

ohmygat

Sadece mangayı oku çünkü muhtemeşem

anna barnes

dizinin yalnızca ilk sezonu ve ikinci sezonu güzeldi geri kalan sezonlar bok gibi çok saçmalanmıştı ama mangası okumaya değer gerçekten çok daha iyiydi , animeyi bu kadar çöp yapmaları haksızlık olmuş.

benprime

@Abdulkadir34 aynen knk aras kargo kaneki yakışıklımı ? kesinlikle hikayeyle alakası yok

Abdulkadir34

Tokyo Ghoul'ün iyi bir hikayesi olduğunu ve bu yüzden popüler olduğunu mu söylüyorsun? Öyleyse diyebileceğim pek bir şey yok sana katılmıyorum sadece.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla