Helal olsun be!

Erlik Han

Nedense film değil de birleşme tarzı bir şey olduğunu öğrenince yapmacık geleceğini düşünüyordum, ama hem fragmanı görünce hem de spesiyali izleyince gerçekten çok samimi olduğundan emin oldum. Galiba bu tarz bir spesiyali yapılabilecek en iyi bir şekilde yapmışlar. Puanım 10 üzerinden 9 o bir puanı da film olmadığı için kırdım, onun dışında bence gayet güzeldi.

ardatatlii

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
quiz kısmını ful yapsalar mesela veya rollere girme kısmını falan uzatsalar yani sahneler ordan oraya geçmiş hoş değil bence önce quizin tamamını izleyelim sonra orda scriptlerini okuyuşlarını izleyleim en son da işte james cordonla ropörtajlarıı blooperları falan böyle beklediğim kadar iyi değildi beklentim yüksekti keşke film falan olsaydı ama bunla yetinicez artık

thebusee

Mükemmeldi.Açıkçası beklediğimden kat kat iyiydi.Sanki eski arkadaşlarımla yeniden buluşmuş gibi hissettim.Dizinin nasıl ortaya çıktığını merak ediyordum ki zaten öğrenmiş olduk. Bütün o bağ arkadaşlık hatta aşk bile dizinin buralara kadar gelmesinde neden oldu.İzlerken büyük keyif aldım.Ve bol bol güldüm.En azından benim için yeri dolmayacak bir dizi.

FawkessRod

ben çok sevdim ö bölümleri ve kamera arkası görüntüleri izleyip oyunculardan dinlemek çok güzeldi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3