Lole ilginiz yoksa bile izleyin.

ManyakVAntepli

İlk üç bölüm olmasına rağmen dizi karakterlerin hikayelerini öyle güzel anlattı ki benim gibi LOL ün hikaye evrenine meraklı olanların, ezberleyenlerin bile şaşkınlıkla izleyeceği noktalara değinmiş. Zaten Jinxin hikayesi çok havadaydı. Hep bilinmezlik ile doluydu bu dizi o soru işaretlerini komple kaldırır diye düşünüyorum Diziye genel olarak bakarsam müzikleri, animasyon tekniği, aksiyon sahnelerindeki vuruş hissiyatları, karakterlerin yüz ifadeleri ve tasarımları her şey dört dörtlük. Özellikle müzikler aşırı iyi zaten Riotun müzik konusunda ne kadar başarılı olduğuna yıllardır şahit oluyorduk burda iyice kanıtladılar. Lol evrenine aşina değilseniz bile bu muazzam eseri kesinlikle kaçırmayın.

91.Forte.91

Oyunun animasyonumu bu?

HalilAydın

Oyunun hikaye evreninde geçen, oyun içinden iki heronun hikayesi.

Emil_Aze

Şu boktan Mahvolmuş Kral hikayesinden sonra iyi gelicek bu.

meehmett

Lol hakkında bilgim yok arkadaşlar bir sorun olur mu anlamama konusundan ?

Vilgax31

olmaz isimleri ve 2 mekanı bil lol oynamana bile gerek yok

meehmett

Tamam teşekkürler.

galadriel

en azından animasyonun lolle alakalı olmasını beklerdim bu daha çok dishonored olmuş gerçi oyunla değil evrenle alakalı ama animasyon tarzı beni rahatsız etti açıkçası

Adem1324

Oyundaki gibi 3 pixel mi olsaydı karakterler

Emil_Aze

@Adem1324 https://youtu.be/zF5Ddo9JdpY Galiba bunu kastediyor.

Rick Grimes

lolcü arkım bana lolün evreninin olduğunu söylemişti ztn oradan nasıl bir dizi olacağını anlamıştım. valoda da bi evren kurmaya çalışıyolar

ManyakVAntepli

Animasyonun lol ile alakalı olması ne demek anlamadım ama o müzik videolarındaki gibi animasyon yapmak hep çok maliyetli hem de Awakena dikkatli bakarsan vuruş hissiyatı yok. Karakter mimikleri de çok net hissedilmiyor. Arcaneden kullanılan teknik her açıdan daha iyi olmuş.

galadriel

doğrudur ama benim gözüme pek hoş gelmedi izlerken yorucu geliyor bu tarz grafikler o bakımdan

Aegon Targaryen

buarada yukarıda arkadaş 2 heronun hikayesi demiş ama 7 herodan bahsediliyor bilginiz olsun [Jinx-Vi-Heimerdanger-Jayce-Ekko-Caitliyn-Viktor] :)

ManyakVAntepli

Singed, Warwick, Orianna, Blitz, Twitch,Zac ve Camille de dahil. Belki düşük bir ihtimal da olsa Janna.

Breacher

singed var muhtemelen ww de var belki ucundan blitz zac twitch görebilir camile sonlarda olabilir onun kalbi hextech kullanıyor belki diziden sonrasında geçiyordur janna sanmıyorum

ManyakVAntepli

Ezreal seraphine ve urgot da bu şehirlerde yaşıyor ama görüneceklerini sanmıyorum hikaye ile alakaları şu anlık yok.

Asklepios

Yıllardır LoL'ün hikayesini Dora "Stratera" Özsoy izlerek takip etmiştim ve animasyonları her izlediğimizde dizisi çıksın diye sürekli konuşurduk. Sonunda geldi ve izlemeye başladık. Hikaye çok uzun ve kapsamlı bir hikaye, LoL evreni çok geniş ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Eğer animasyon yapımcıları vazgeçmez ise yıllarca devam edebilecek bir yapım bir sürü sezon görebiliriz. Benim gibi oyunu oynayanlar tabi ki izlerken daha çok zevk alacaklardır fakat oynamayan kişiler bile bence keyifle izleyebilir, çünkü ilk bölümler gayet başarılıydı izlerken birbirinden farklı duygular yaşadım. Gerçekten bu animasyon için iyi emek harcanmış hem kurgusal olarak hem de çizimler falan çok güzeldi.

Emil_Aze

Konu biraz klişe ama sanırsam kimse daha fazlasını beklemiyordu, Riotın evreninde pumalar tarafından büyütülmüş kız karakteri var nede olsa. Animasyon kalitesi şahane. @ManyakVAntepl "vuruş hissiyatı" derken ne demek istiyor anlamamışdım ama izleyince farkı gördüm. O açılar, bir-birlerine vurdukları zamanki titremeler(porno anlatır gibi oldu ama izleyenler anladı ne demek istediğimi) epey zevkli kılmış dövüşleri. Müzik kullanımı da güzel. Benim diziyle ilgili tek endişem oyundaki karakterleri öldürtemeyecekleri için bunun bir yerden sonra sıkabilecek olması.

ManyakVAntepli

@Emil_Aze Rahatça öldürtebilirler için rahat olsun. Zaten lol evreninde ölümden dönen karakter sayısı 100 den fazla bunlardan bir kaçı illaki ölecek. Ayrıca hikaye evreni ile oyun içi karakterler bir tık farklı ilerliyor yani evrende bir hikayede ölse bile biz onu oyunda oynamaya, görmeye devam ederiz. Sonuçta diğeri bi konsept. Benim beklentim yüksekti fazlasıyla karşıladı beklentilerimi hatta çok çok daha fazlasını buldum. Bu arada ilk cümlede klişe bir hikaye demişsin hemen linç edeyim seni :pepe_weird:

Emil_Aze

@ManyakVAntepli Valla ilk sezon benim dediğim gibi oldu sayılır. Baya karakter öldü ama hiç biri oyun içi karakter değildi. Umarım dediğin gibi olur.

Asklepios

1x8 Spoiler

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Ekko ve Jinx'in dibinde bomba patladı ama ikisi de hayatta.
Her karakterin kendi ana hikayesi olduğu için kimsenin kolay kolay ölmeyeceğini düşünüyorum, bence @Emil_Aze haklı. @ManyakVAntepli, "Zaten LoL evreninde ölümden dönen 100 den fazla karakter vardır." Demişsin doğru. LoL ün kendi hikayesinden örnek vereceğim okumak istemeyenler için spoiler içine alıyorum.
Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Gankplank karakteri ölüyor fakat öldükten sonra yeniden doğuyor bir şekilde, şimdi tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu.
yani dizide de aynı şekilde gördük karakterler son anda ölümden dönebiliyor. Umarım senaristler bu konuda iyi bir şeyler yaparlar.

Gorki

Oyunu az biliyordum ve grafikler, müzikler, seslendirmeler vs. gerçekten çok güzel. Son zamanlarda çıkan en iyi üç animasyondan biri bence.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2

3

2

18

6