Dizinin ismi ve dizi nasıl

Antipatik

Türkiye'ye uyarlansa serinin ismi "Rukiye" olurdu. Çok güzel espri. Bayadır karşıma çıkıyordu ama monoton sıkıcı polisiye dizilerindendir deyip hiç izlemiyordum. Çokta monoton değilmiş, izlerken keyif veriyor. Ama çokta iyi de diyemem. İzlenebilir, keyifli bir dizi. Bazı zamanlarda sinir bozuyor ama.

Mete AYDIN

911 dizileri ve bu dizi öne çıkan ABD SJW örgütlerine yaranma senaryolu yapımlardan! Örneğin, bu dizilere göre: Amerika'da en kahraman, en akıllı, en mükemmel, her şeyin en süperi özel insanlar sadece kadınlar, eşcinseller ve zenciler / azınlıklar! Erkekler, heterosexsüeller ve beyazlar / çoğunluk ırktan kişiler ise hep en kötü, en aptal, en bayağı, her şeyin en berbatı, ABD toplumunda! Eğlenceli ama cidden taraflı, ayrımcı, at gözlüklü saçma sapan diziler kategorisinde kısaca!

brigfa

Oysa ki youtube'da görmüştüm ve fena gelmemişti ama Mete'nin yazdıklarından sonra izlemeye gerek yok diyorum. Tabi batı politikasına ve gündemine aşina değilseniz dizi tam tersine harika, ne güzel be toplumsal sorunları işliyorlar falan dersiniz ama gerçekler hiç öyle değil benden söylemesi :d

beethovensonata

Bunun yerine Southland izlemenizi öneriyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1