4. Sezon'dan Bildiriyorum, acele etmeyin başlamak için.

CSA3

4. sezonda şuanda 7. bölümü izleyen biri olarak belirtmeliyim ki, efsane bir dizi. Breaking Bad benzetmeleri yersiz denemez. Slow pacing, sağlam karakter oluşturabilmiş, iyi kurgusu olan, benzer çizgide bir konu işleyen bir dizi. Bir sıkıntı var ki ben Breaking Bad'e bittikten sonra başladığım için hiç onda yaşamamıştım. İlk sezonlarda neler olmuştu insan unutuyor. Araya da bir sürü dizi vs. giriyor. Başlamayı düşünenler çok hızlı tüketen tipler değillerse bence yavaştan başlayabilirler ama çok hızlı dizi tüketiyorsanız biraz bekleyin, bu sezon son olmayabilir, o zaman da son sezonu beklersiniz, pek de hoş olmuyor. Bütün sezonları arka arkaya kendi zamanlamanızla izlenecek bir dizi. Sezon araları bekleyerek izlenecek bir çıtır çerez değil bence.

ManyakVAntepli

Bu sezon son sezon bu arada, 14 bölüm yapmaları da bu yüzden hikayeyi bu sezon kapatacaklar ama part 2 seneye gelecek o yüzden başlayacak olanlar 2022 sonu falan başlarsa daha iyi olur.

Alpss

Başlamak isteyen başlasın 4.sezon part 2 29 nisanda gelecek.

omrfdn

Dizinin 2. Sezonunu bitti şoyle söyleyeyim boyle dizi pek bulunmuyor. Yani benim izlediklerim arasında bu klasa yakin bir tek house of cards var. Ardindan breaking badin dram içeren birkac bolumu ardindan da better call saulun ilk üçüncu veya dorduncu sezonları diyebilirim. Boyle diziler farkli bir tat veriyor. Aşıri keyif aliyorum diyebilirim izlerken.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

11

4