İzlenir

Gorki

Kurgusu diğer zombi dizi veya filmlerine göre biraz daha farklı. Sadece bir olay örgüsü Z Nation'a benziyor. Zombileri tanımlarsak Zombi Treni filmindeki manyak zombileri benziyor. Zombi Treni filminin dizi bulmuş hâli diyebiliriz. İzlenebilir ama o kadar da büyük bir şey beklemeyin. Aksiyon bakımından sürekli bir aksiyon var ve hiç de sıkmıyor. Senaryo eh işte! Oyunculuk da keza öyle. Bu arada karakter ölümleri de Z Nation'a da benziyor. Ölür dediklerimiz ölmüyor ölmez dekilerimiz ölüyor. Cheong-San, Başkanın yavuklusu, İtfaiyeci baba, Dedektif ve bir türlü ölmek bilmeyen karakter benim favori karakterlerindendir.

Antipatik

Güzel dizi, saatlik yapıldığı için biraz boş sahnelerde var gibi. Saatlik yapılacağına 30-40 dakikalık yapılsaydı daha keyifli olurdu. Onun haricinde kurgusu güzel, izlenebilir.

X-Rebellion

İlk bölümde , Netflix'in bazı dizilerinde de yaptığı gibi ırz-namus meselesi eklemişler. (o yüzden karakterlerden çok , bunu dizilerine karakter öyküsü olarak alan netflixe öfkelendim.) Onun dışında , gerçekten iyi bir senaryoya sahip , bazı sahnelerde hata payı biraz var. İzlenir mi? diye soracaksanız İZLENİR!

Mr-Quel

suan ilk 3 bölümü izledim ortalama bir dizi twd gibi bişi bekliyorsanız başlamayın

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1