SPOILER!! Gelin biraz DC'nin aptallıklarını konuşalım

Ibrahim Efe Guler

Diziyi iki defa izlemiş olduğumu ve DC evreni hakkında, olayları anlamama yardımcı olacak kadar, bilgim olduğunu belirtmek istiyorum. Young Justice gerçekten sinema ve televizyonda DC'nin yapmış olduğu en doğru işlerden biridir. Ancak nedense ben dahil bu diziyi çok sevip ona bağlanan izleyiciler 3. sezondan ve daha bir çok konudan hiç memnun değiller. Bunun sebebi, DC'nin yaptığı hatalar zinciridir. Çok fazla oldukları için bazılarını es geçip beni en çok sıkandan bahsedicem: Ana karakterlerin ölümü. Wally, 2. sezon nereden baksak 5 veya 6 bölümde karşımıza çıktı sebebi kahramanlık olayını ve takımı bırakmış olmasıydı ki bunda bence hiç bir sorun yok. Ama neden son bölümde onu feda ediyorsunuz. Hadi ettiniz ki bu da dert değil geri getirme ihtimaliniz var, niye getirmeyip salak saçma tatmin etmeyen bölümlerle seyirciyi oyalıyorsunuz. Superboy bu dizinin orijinal altılısındaki 4. kişidir benim için, hiç bir zaman favorim olmadığı gibi hiç bir zaman da kendisine karşı antisempati beslemedim. Ancak az önce de söyledim bu karakter orijinal altılıdan. Bu dizinin devam etmesi için illa her sezon ya da iki sezonda bir baş karakterlerden birinin ölmesi mi gerekiyor? Yani kısaca siz böyle birden fazla baş karakterin bulunduğu bir dizide kafanıza göre baş karakter öldüremezsiniz. Sebebi ilk olarak seyirci bunu kabul etmez, ikinci olarak diziyi ilk sezondan beri o ekip için izleyenler diziyi bırakma noktasına gelir. Bu dizi için niye olduğunu anlamadığım bir şekilde DC fanlarla kavga ediyor adeta, fanlar ne isterse tersini yapıyor. Bu çok üzücü çünkü benim için çok özel bir yeri olan bu dizinin bu şekilde harcanması benim zoruma gidiyor. Bana sorarsanız: Wally veya Superboy geri gelebilir mi, Wally'nin geri geleceğinden %99 eminim. Superboy ise, arkadaşlar o konuda üzgünüm ancak hiçbir fikrim yok. Uzun zamandır bu hesabıma giriş yapmamıştım iyi geldi bu şekilde bir şeyler yazmak, paylaşmak. Yeteri kadar uzadı daha fazla uzatmadan buraya kadar okuduysanız umarım keyif almışsınızdır. Katılmadığınız konu veya konularda bana cevap verirseniz gayet güzel tartışabiliriz.

SADECEYUSUF

Haklısın. Bence Conner muhtemelen net döner, ben Wally den emin değilim. Yazarların sezon başında gereksiz bir şekilde ana karakteri öldüreceğini hiç sanmıyorum.

Erlik Han

Dizi bitti, Wally gelmedi ve Superboy geldi. Her ne kadar 3. ve 4. sezonu biraz boka sarmış olsa da özellikle ilk iki sezonu mükemmeldi. Keşke iptal etmeyip devam ettirselerdi...

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

8

1

7

8

1

3

9

9