sönük biten final sebebi

Mustafa Öztürk

çocukluğumda ve aynı zamanda şimdi bile etkisini koruyan bu güzel diziyi tekrardan izliyince sonunun yarım bi şekilde bittiğini fark ettim ve ufak bi araştırmadan sonra ne yazık ki düşük reytinglerden dolayı seri iptal edilmiş. Bu seri bu yıllarda çıksaydı rekor kırardı büyük ihtimal (tabi bu yıllar da çıksaydı sjw akımından nasibini alabilirdi bu yüzden bi yanım memnun)

GRİADAM

Çok derin bir senaryoya sahip değil; metal müzik, dev robotlar, güçlü arabalar falan her kesimin ilgisini çeken olgular değil. Diziyi seviyorum ama çoğu zaman birbirinin aynısı bölümlerden ve voltran power ranger parodisinden ibaret.

Mustafa Öztürk

omniverse serisi gibi düşün knk ilk sezonlar rasgele olaylar dizisi gibi geçerken sonraki sezonlar baya hikaye bi düzene oturuyordu bu da öyle olacakken iptal etmişler işte en azından seriyi bitirme gayretinde bulunmuşlar bu da bişey

___Eru___

Kısa sürmüş oluşu da serisi efsaneleştiren bir diğer etken, mizah yapısı ve şişman alfa erkeği ile türünün tek örneği, kötü amerikan alışkanlıklarını destekler nitelikte ama gerçekçi bir tarafı da var bu yüzden.

Mustafa Öztürk

@___Eru___ işte bu yüzden devam etmesini istiyorum ya, ama bi ihtimal geri dönebilir nasıl dersen cn'nin müdür yardımcısında değişiklik oldu ve bu adam da adult swim de önemli seriler de yer almış birisi kendisi de eski serilere sıcak bakan biri yani bi ihtimal geri dönebilir seri

___Eru___

Agam geri dönmesin mümkünse, sjw woke ögeleriyle dolduracaklar kesin.

Mustafa Öztürk

megas gibi bi seride bunu yapmazlar diye düşünüyorum çünkü izleyecek kitle belli konsept belli bunun dışına sırf birilerine yaranacaklar diye çıkacaklarını sanmıyorum. Yine de bi tarafım korkmuyor değil hani günümüz dünyası lotr dizisine siyahi elf koydurmuşluğu var bu seriye naparlar allah bilir (T_T)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2

7