İzlenir mi?

Antipatik

Çocuk, ergen, genç, yetişkin, yaşlı fark etmeksizin herkesin izleyebileceği arkadaşlık ve dostluk teması üzerinde duran macera, aksiyon ve komedi dolu keyifli bir animasyon dizisi. Yer yer drama öğeleri ve hayat dersleri de de içeren zekice bir yapım. İzlemeyi düşünen varsa tavsiye ederim.

Antipatik

1.sezonu bitirdim. 2.sezonda başka bir konu ele alınıyor. Aynı konuyu fazla uzatmamaları iyi olmuş. Bazı seriler aynı konuyu sezonlarca uzatıp izleyici aşırı derecede sıkabiliyor. Tabi bunlar genelde çizgi filmler değil de, yabancı TV dizileri ve yerli TV dizileri filan. Çizgi filmler zaten genelde bir konuyu aşırı derece de uzatmazlar. Bir konuyu aşırı derecede uzatıp şişirmek TV dizilerinin işi. Aslında biraz da Televizyonun çalışma mekanizmasında mesele. Seyirciyi ne kadar uzun sürece ekrana baktırabiliyor ise o kadar iyi olarak görülür. Televizyon endüstrisi için. Neyse ki bu çizgi filmde öyle bir sıkıntı yok, zaten televizyon dizisi de değil, yani doğal bir durum. : )

TolikToblerone

DÜNYANIN EN İYİ ÇİZGİ DİZİSİ! Dr. Seuss'un aynı isimli çocuk kitabından işleme bir eser. Buna "uyarlama" denmez çünkü direkt kitabı yansıtıyor zaten. Onun üzerine inşa edilmiş. Sadece mesaj vermek için yapılmamış güzel bir hikâye... Herkesin kendi hayatından da bir şeyler bulacileceği katmanlı ancak seyirciyi kasmayan bir derinlik... Zekice yazılmış diyaloglar... Kafa açan derecede saçma fikirler ve dolayısıyla yaratıcı çözümler... Otistik otistik espriler (kendim de otistik olduğum için bu kelimeyi rahatça kullanıyorum) ve mükemmel çizimler! Hem mekân çizimleri güzel hem animasyonlarda tek tek el çizimi 24fps animasyonun o eşsiz tadı var hem de bence asıl güzel yanı yüz ifadelerinin çok iyi olması! Yapmacıklıktan eser yok sıcak sıcak bir seyirlik! Türkçe seslendiren sanatçıları da ayrıca tebrik ederim. Seyredecekseniz gönül rahatlığıyla Türkçe olarak seyredip kendinizi çizimlerin ve hikâyenin akışına bırakabilirsiniz...

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla