Dizi Final Mi Yaptı?

Kamil89

Dizi IMDb'ye göre bitmiş gözüküyor. Aslında dizi 4 ana serilik çizgi romandan oluşuyor. 1. sezonda Volume 1: Apocalypse Suite, 2. sezonda Volume 2: Dallas ve 3. sezonda Volume 4: Sparrow Academy işlendi. İşlenmeyen 3. seri olan Volume 3: Hotel Oblivion kaldı. Gerçi daha 3. sezonu izlemedim. Belki iki seriyi birleştirmişlerdir. İnternette bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Antipatik

Muhtemelen henüz final yapmadı, 3.sezonu izledim ve muhtemelen 4.sezonda gelecek. Ayrıca Hotel Oblivion ve Sparraw Academy 3.sezonda birlikte işleniyor. Birde 4.sezonun nasıl olacağına dair bir teorim var;

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
4.sezon muhtemelen olaylarla, kargaşayla filan dolu olmayacak, daha çok karakterlerin yeni hayatlarına devam edişlerine odaklanacak diye düşünüyorum çünkü tüm olaylar aşağı yukarı 3.sezonda çözülüyor.

Kamil89

@Refleks, Ama o zaman işleyecekleri konu kalmamış. Zaten 4 serilik bir çizgi romanmış. 4. sezon yaparlarsa senaryoyu komple kendileri yazarlar o zaman.

Antipatik

@Kamil89 İşleyecekleri konu elbette var, 3.sezon tüm soruların cevabını vermiyor, 4.sezon genel olarak tüm soruların cevaplarını verecek ve karakterlerin yeni hayatlarına odaklanacak diye düşünüyorum. 4.sezon final sezon olacak muhtemelen.

Kamil89

@Refleks, Dediğin gibi 4. sezonu çekmeyi düşünüyorlarmış. Çizgi romanlar bittiği için 4. sezonun hikayesini kendileri yazacaklarmış. Yazar dizinin 7 sezon sürmesini istiyormuş ama bu Netflix'e bağlıymış. 4. sezon final sezonu olacaksa harika bir son olacakmış.

Antipatik

@Kamil89 Bence 4.sezonla birlikte final yapmaları daha iyi olur seri açısından, fazla uzatırlarsa seri kötü yola düşer, bir sürü fazla uzatıldığı için berbat hale gelmiş dizi var. Yazar bence bu projeyi tamamlamalı ve yeni bir projeye başlamalı.

Kamil89

@Refleks, Evet katılıyorum. Çok uzatmadan 4. sezonla tadında bırakmalılar.

Alpss

@Kamil89 Netflix, Umbrella Academy'e 4. ve final sezon onayını verdi.

Kamil89

@Alpss, Aynen şimdi bende IMDb’ye baktım. 4. sezon gözüküyor. 4. sezon 2023’de çıkacakmış.

Gorki

3.sezon nasıl acaba izleyen biri yorum yapabilir mi?

Kamil89

@Gorki, 3. sezon genel anlamda iyiydi. Diğer sezonlarda olduğu gibi yine gizemimiz vardı. 3. ve 4. serileri olan Hotel Oblivion ve Sparrow Academy birleştirilerek oluşturulmuş.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

5

5

8

16