İzlenir mi?

Antipatik

Güzel dizi, izlenir. Bunu izlemeden önce yine aynı kişiyi konu alan, gençlik yıllarını ve ilk cinayetini anlatan My Friend Dahmer (2017), Arkadaşım Dahmer filmini izlemenizi tavsiye ederim, o da güzel bir yapıt konu hakkında. : )

Gorki

İzlenir. Çok iyi bir dizi olmuş gerçekten. Netflix mini dizi yapmakta çok iyi bence. Keşke HBO yapsaymış ama ne yapalım buna da razıyız :) Yılın en bomba dizilerinden bir tanesi olmuş. Oyuncu kadrosu da iyi. Evan Peters, Molly Rengwald ve Richard Jenkins var. Her bir bölümü de nefes kesici ve her bölümde de sanki bir "slasher" filmi mi izliyorum diyeceksiniz. Bundan emin olun. "Criminal" açısından baktığımızda onlarca erkeği öldürerek onları hayattan etmiş bir şahsiyettir; Jeffrey Dahmer. Polis olmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar baksınlar bu diziye. İbretlik bir durumdur bu. Daha nice seri katiller var. Bunların da teker teker dizileri, belgeselleri ve filmleri çıkarılmalı. @Refleks daha önce American Horror Story'nin "Hotel" sezonunda da ona(Dahmer'e) atıfta bulunarak bir bölüm de onun adı geçmiş. Galiba Lady Gaga'lı sezondu. İzleyecek arkadaşlara şimdiden iyi seyirler demek istiyorum :)))

Asklepios

@Gorki, "Bunların da teker teker dizileri, belgeselleri ve filmleri çıkarılmalı." Yazdığını görünce geçen gün okumuştum Dahmer'ın kurbanlarının aileleri "Neden böyle bir dizi,belgesel yapıyorlar sadece acılarımızı ve tramvalarımızı hatırlatmaktan başka bir işe yaramıyor" demişler. Onlar için çok acıklı bir durum olmalı şiddet karşıtı birisi olarak keşke böyle şeyler olmasa diyorum ama maalesef oluyor. Yinede bende müsait olduğum zaman açıp izleyeceğim herkes çok övüyor diziyi.

Gorki

Yapımcılar da bundan para kazanıyor. Kurbanların aileleri gerçekte travma yada acı çekmiyor da film dizi çekilince mi acıyorlarmış. Saçma bence tabii ki ama yine de onlar da haklı. Dizinin %90"ı doğru mesela. O kadar biyografi yapımları izledim bunun kadar gerçeği yansıtanı görmedim. Bir de film olarak Angelina Jolie'nin oynadığı Eastwood'un yönettiği "Changeling" filmi var o da beni bayağı etkiledi. Neyse, yine de saygı duymak lazım ama bu yapımlar olmasa biz de seri katilleri öğrenemeyeceğiz. Demekle olmuyor bu işler.

Amolelon

seri kattilleri ilginç bulurum da ççoğu aynı bu adam gibi gerizekalı hiç bir entelektüel yetisi olmayan aciz itler. Bu kafayla nasıl 17 kişiyi öldürmeyi başarmış anlayamıyorum harbiden. 1900 lerde işleri çok koy veriyomuş polis şimdi birini kaldırmaya çalışırken osursan yarın polis yatağının alttından çıkıyor.

Gorki

@Amolelon eskiden insan öldürmek daha kolaydı ve delil yeterince bulunamıyordu. Ama şimdi parmak izi, kan, kıl, deri, kamera görüntüleri, özel mesajlar, döl vb. şeyler derken bu saydığım şeyler bir suçluyu yakalamak için en iyi sebeplerden biridir.

yulaf02

bu tarz dizilere bayılıyorum,her ne kadar ölen insanlar için üzülsemde serinin sürükleyiciligini ve dahmerin yıllar içindeki degişimini görmeyi sevdim.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla