aşırı derecede abartılmış bir seri olması

Antipatik

Epey berbat bir seri, hem kurgusal açıdan, hem de animasyon açısından. Bu kadar çok sezon devam etmesi akıl alır gibi değil. Puanım. 1/10

ManyakVAntepli

Abi tehlikedeysen imam hatipler kapatılsın de biz anlarız. 🤔

kürt cobain

Hayır. Sen izlemeyi bilmiyorsun

Finarfin

Kesinlikle abartılmayı hak ediyor özellikle komedi seviyorsanız.

groven48

Refleks'e takmayın gelmiş geçmiş en iyi animasyondur benim için görüntüsüne bakıp aldanmayın aslında bana göre görüntüsüde güzel sadece alışkın olmadığımız bir stil.

Antipatik

@ManyakVAntepli imam hatipler kapatılmasın. 😁

tarihimanyak

Benim görüşüme göre bu dizi tüm zamanların en iyi dizisi.

jason freddy

avatar dan sonra benim gözümde tarihin en iyi 2. animasyon dizisidir. ama sevmeyeni de anlarım. görseli değişiktir. karakterleri değişiktir. dili ağırdır. herkese hitap eden bi dizi değildir zannımca. özgün işlerin meraklısına şiddetle tavsiye ederim.

Antipatik

Özgünlükle alakası yok, bol bol parodi ve gönderme dolu, hatta belki sadece bundan ibaret.

kaptan alabora

değişik bir seri sezon 9 dan sonra zaten hiç bakmamak lazım da öncesinde de bir bir bölüm çok eğlenilirken diğerinde hiç gülünülemeyebiliyor

bekothefreshfry6750

bu seriye berbat bir eser demeni dün gece yeterince içmenle ilişkilendiriyorum. veya sen izlediğin dizi ve filmleri AŞIRI DERECEDE kritiğe alıyorsun. Öncelikle south park bir komedi sitcom dizisi, ona göre konuş. bu diziden bir breaking bad veya herhangi bir yüksek imdb'li bir diziyle aynı kadraja alıp ona göre bu yapıma bok atamazsın,zira bu delilikten başka bir şey değildir. bol bol taşak geçme içeren bu yapımdan animasyon kalitesi olarak ne beklediğini de anlayabilmiş değilim. sanırsam diziyi objektif bir bakış açısıyla incelemesini ve eğlenmesini bilememişssin ve çözümü tüm kinini bu diziye kusmakta ve böyle bir tartışma açmakta bulmuşsun gibi.

Antipatik

Ön yargı yok. Karşılaştırma yok. İzlemeden yazmadım bunları. Komedi desen komedi değil, animasyon zaten yerlerde. Buna komik diyenin komedi anlayışından şüphe ederim. Demek ki anlamıyor komediden diye düşünürüm. İstediği kadar gönderme yapsın, istediği kadar eleştiri yapsın, kalite bu kadar yerlerdeyken bir önemi yok.

kaizar

Çocuklar izlemesin bir zahmet. Abartılmış seri diyenler de neyi izlememiş gerekiyormuş önersinler. Muhtemelen Ben10 falan önerecektir. Çoluk çocuk yorumlarına aldanmayın eğlenceli, vakit geçirmelik gündem eleştirileri ve gündelik yaşamdan tespitler dolu, yetişkinlere uygun bir kara komedidir South Park. Ayrıca eşsizdir ve başarısı da sezonlar boyu devam edebilmesinden bellidir.

keremheinessen

Kalite yerlerde, şurası şöyle, burası böyle diyorsun da kesin bir argüman sunamıyorsun. Serinin diğer komedilerden ayıran yanlarından birisi çok fazla mesaj vermesi ve oturaklı karakterler üzerinden hikaye anlatımı. Sen bunu kavrayamayan bir ess3k olduğun için seriye gübre atıyorsun. ABD Sosyolojisi üzerine de çok fazla mizah içeriyor. Hayatın boyunca hiç teorik bilgi edinmeyip, belirli alanlarda hiç temelin olmayınca tabii bahsedilen konulardan, esprilerden, mizahlardan ne anlayasın. Parodi'den ibaret, komedisi komedi değil demek için seriyi dışkılama organınla izlemiş olman gerek.

Antipatik

Fanatikler geçirmişler baya :D https://youtu.be/CD1KilxGa4M?si=xEZYAXLcs32bXjf8

Rains of Castamere

fishsticks bölümünü izlemeni tavsiye ederim orada senden bol bol bahsediliyor .d

Merza

antipatik denen arkadaşın south parkın mizahına eleştiride bulunması ve sonrasında tablet reisin videosunu yollaması ne kadar kaile alınmaması gereken bir varlık olduğunu gösteriyor. ''aaa bok çıktı'' ne kadar komik :d

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

11

3

8

2

6

14

8

17