Aizenin Bankaisi

ZareX

seride tüm zanpoktouların bankaisi olduğu söylenmisti aizenin zanpaktousunun neden bankaisi yok yada varsa neden kullanmıyor

MorGotH LyiTh

Belki çizer bi gizem olarak kalmasını istedi Mangaya sadık kalırlar'saki yeni sezon çizgisini şuan hala korumasıyla beraber yine göremiycez onu

Sol Asus

Bankai, kişinin zanpaktosuna büyük bağlılığı olmadan olmuyor denmişti. Aizen hiç bir şey ya da kimseye bu kadar çok bağlanmayacağı için bu karakterin bankaisi yok,internette olanlar da fan made. Belki Hell Verse gelirse çıkabilir tabi.

Bully Maguaire

Aizenin bankaiye ihtiyacı mı var ki? serideki en bozuk shikaiye sahip bi karakter, çoğu karakterin bankaisinden daha güçlü bi shikaiye sahip.

BlackPine

Belkide Bankaisi cok zayıf olabır 8th Takım Kaptan Kenpachi Azashiro Shikaisi Bankaisinden Güçlüydü dizide olmasada mangada boyle bir ornek var. Ve Hatırladım Kadarıyla Aizen hogyoku ile bütünleştiğinde hogyokunun Zampaktoya ihtiyachı olmadıgını söylüyor demıstı belkıde Aizenin Zampaktosu yok olmuş oldugundan Bankaisini Hiç Görmeye biliriz. Şimdi Bazıları çıkıp aizen halen ilizyon özelliklerini kulanıyor diyicekler var Evet Aizen İlizyon Özelliklerini halen kulanıyor ama Zampakto Shinigamilerin ruh damgası oldu için onlarsızda Güçlerini Kontrol Edebiliyorlar Zaten bunu ornegide var kuchiki koga ve muramasa Koga zampaktosu olan muramasayı kırmasına rahmen onsuz butun ozellıklerini kulanabiliyor Hatırlıyorsam Aizenin kyoka suigetsu ichigo Mugets yaptıktan sonra kendı elınde yok oldu oyuzden fazla heveslenmeyın derım ben.

Sol Asus

@BlackPine knk zaten kimsenin heveslendiği yok çünkü Aizen'in Bankai'si yok. Üstte de açıkladığım gibi Bankai kişinin zampaktosuna büyük bağlılığı olmadan olmayan bir şey ve bu zaten direk Aizen'in karakterine ters,üstelik olsaydı Kubo tüm bankaisini sona sakladığı karakterler gibi mutlaka manga bitmeden gösterirdi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7