2. Sezon ve beğenilmemesi

lucky peanut

2. Sezondan spoiler var bunu bilerek okuyun lütfen 2. Sezon bana göre gayet iyi başladı ve anlaşıldığı üzere karakter gelişimi ağırlıklı gidiyor doğal olarak. Bunu beğenmeyen bir kesim var dövüş olmaması ve herkesi ezip geçen Thorfinn'in köle olması canlarını sıkmış. 10. bölüm için bile sıkıcı diyen vardı hayatta yaptığı tek şey insan öldürmek olan bi adamın bir daha şiddet uygulamayacağım diyerek aldığı büyük bir kararın olduğu bu bölüme bile sıkıca demeleri bence çok saçma. Evet yani bazı yerler sıkıcı olabilir ama abi adam çiftçilik hakkında hiç bir şey bilmiyor bu konuşmaların yaşanması normal değil mi. Dövüş ve kan görmek isteyen çocukların ağlaması diyebilirim bu haksız eleştirilere

ManyakVAntepli

Krdşm karakter gelişimini napalım thorfinn herkesi öldürsün diye aotçu tayfa beğenmez tabi 🤠 Adamın tek bir yaşama amacı vardı o da intikam almaktı bu duygusunu kaybedince boşluğa düşmüş oldu zaten 2x8 indi sanırım bölüm adı boş bir adamdı. Thorfinn o cinayetleri keyfi yapmadı sadece intikama giden yolda her şeyi yapabilecek biriydi. Biraz mantıklı düşünseler ikinci sezonun neden durgun geçtiğini anlarlar.

91.Forte.91

Şahsen 2. sezonu da çok sevdim, hiç sıkmadı beni. Kalitesini bozmadan devam ediyor. Senin de söylediğin gibi, izlediği şeylerden sadece aksiyon arayanların saçma eleştirileri bunlar.

Abdulkadir34

3 bölüm izleyip bıraktım bence gayet sıkıcı. İzlenmeyecek gibi değil ama ilk sezondan sonra ben ne izliyorum dedirtiyor. Aksiyon animesinde dövüş görmek istemek ne zamandan beri ağlamak ya da haksız eleştiri oluyor onu da anlamadım. Bu animeyi iyi yapan şey zaten karakterler, dövüşler, çizimler ve sıkmadan kendini izletebilmesi. 2.sezonda düzgün karakter yok, dövüş yok, çizimler de daha kötü, ilk sezon gibi devamını merak da ettirmiyor. Keşke katılmadığınız her şeye saçma, cart curt demeyi bıraksanız, farklı fikirler olmadıktan sonra yorum yapmanın hiçbir anlamı yok.

43kthy vzs

ilk sezon 9 puansa 2. sezon 6-7 puan olur milleti asan kesen bi bebe ne ara kaslı köle oluverdi

Emil_Aze

İzlemedim ama anlattığınız kadarı ile ilk sezondan daha iyi olduğu kanısına vardım. İlk sezonda aksiyon bol konulacak diye daha önemli şeyler oldu da bittiye getiriliyordu. Hala ara sıra Canute sahnelerini açıp gülerim

Sol Asus

İlk sezon da güzeldi ama bana kalırsa 2.sezon daha güzel sadece şu Arhneid'in kısımlarını uzattılar onun yerine Leif ve Thorfinn'in buluşma sahnesine özen gösterseler daha iyi oldurdu orda hayal kırıklığına uğradım. 2.sezon 9.bölüm "Oath" bana kalırsa serinin en iyi bölümü.

pan0TR

2. sezonun sevilmeme nedeni bence aktif savaş sahneleri vs. olmamasıydı bence fakat o kadar çok vs istiyorsanız gidin baki felan izleyin 2. sezon bence ilk sezona göre daha iyi

ADIMADIM

2.sezonu sevmeyenler hak etmiyor zaten izlemeyi

yulaf02

benim sevmeme nedenim felsefesini mantıksız bulmam,onu geçtim gerçekten sıkıcı, mangada okurken felsefesini sevmesemde en azından okurken sıkmıyordu bu sezonu 24 bölüm yapmanın mantıgı nedir? çok belli uzatmaya çalıstıkları,onu geçtim karakterin gelişimini kötü buldum zaten, tamam anladım şiddeti azaltmaya çalısıyor(amacını kaybetti) ama mushashı gibi bir gelişimeye gitse daha iyi olurdu, bir anda hemen bırakması ve ilerliyen arclardaki tavırları karakterden soguttu ,ilerleyen arclarda aksıyon bol olsa bile aynı keyfi vermiyor ve gerçekçilikten uzaklaşıyor.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7