Kızmayın ama bence filmler daha iyi

Sol Asus

İkisini de izledim ve evet olay ayrıntısı olarak bu daha iyi olsa da mangayı uyarlama olarak filmlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle de burdaki değiştirdikleri sahneler ile 97 yapımı olmasından dolayı çok iyi panellerin sadece renklendirilmiş olarak kalması. Filmlerden ilki animasyon açısından pek iyi olmasa da (daha doğrusu cgi) son filmdeki Eclipse sahnesi muhteşem,ayrıca bittiği yerde daha düzgün. Bu arada filmlerde girilmeyen 2-3 ayrıntrıya memorial editionda giriliyor ona da bakabilirsiniz. Ama soracak olursanız direk mangayı okuyun.

Antipatik

Filmlerini izlediğim için dizisini izleyesim gelmiyo. Ama dizide daha fazla şey anlatılıyordur diye tahmin ediyorum, o da biraz merak uyandırmıyor değil. Mangası da baya merak uyandırıyo. Hem çizimleri güzel, hem hikayesi. Yine de animesine de, mangasına da başlamayı düşünmüyom.

Abdulkadir34

Kızmayın ama bence Berserk golden age arc'tan ibarettir, bu animeyi izleyip yolunuza bakın manga bomboş.

91.Forte.91

Bence bu anime uyarladığı kısım olarak manga'dan daha iyi. Olay örgüsü manga'da, anime'de olduğunden çok daha farklı ilerliyor, uyarlanmamış çok sahne var ama animesi kadar keyif vermedi bana. Yalnızca sisli vadi arc'ı çok iyidi geri kalanı ortalamanın üstü. Sisli vadi manganın en iyi arc'ıdır.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla