Dünya'nın en uyumsuz çifti

kırıkasa

Yahu arkadaşım castte başka insan, başka oyuncu mu yoktu? Gwen'i gördükçe akıl tutulması, sanrılar, sancılar yaşıyorum. Mükemmel bir prensi canlandıran Brandley James'in yanına layık görülen bu mu gerçekten? Temizlikçi olması zerre umurumda değil fakat çirkin olması çok umurumda. Kötülerin hepsi şaheser iyilerin tiplemesi neden bu kadar kötü? Hayal et arkadaşım, sadece bir dakika hayal et. Michelle Ryan'ın canlandırdığı Nimueh gibi bir şaheserin Gwen yerinde olduğunu ya da Emilia Fox'un canlandırdığı ve hayatımın aşkısı Morgaus'un Gwen'in yerinde olduğunu. Ya Gwen'i canlandıran Katie Mcgrath'in canlandırdığı Morgana olsaydı? Yahu bir bölümde cadı avcısı 3 tane köylü kadın getiriyordu, hatırlarsınız. Oradaki 3 kadının en kötüsü bile Gwen'den iyidir. Yeter yahu gözümün kanamasını istemiyorum ben artık. Artur'sun sen arkadaşım kendine gel. Camelot varisinin sevdiği kadın bu olamaz ya. O-LA-MAZ BİTTİ GİTTİ.

Antipatik

Angel Coulby güzel bence. İlk başta bende haz etmemiştim ama dolgun oppailerini gördükçe alıştım kendisine. Örnek görsel: https://64.media.tumblr.com/tumblr_lwmosuKzTv1r16r9jo6_r1_250.gif

kırıkasa

Dizide yansıtamadıkları sürece bu uyumsuzluk gözümü kör ediyor. Tekrarlıyorum, bunca güzel kötü arasından bir tanesi Angel'in yerinde olsa çok farklı bir uyum izlerdik.

Antipatik

@kırıkkasa, Katie McGrath bana daha çirkin geliyo.

kırıkasa

@antipatik, zevkler ve renkler tartışılmaz ancak Gwen'i Morgana'dan daha güzel bulunuyorsan sanki bu zevk ya da renk neyse işte tartışılmalıdır. Angel dizinin hiçbir noktasında güzel değil. Yüz hatları aşırı orantısız. Şiddetle savunduğum şudur ki Camelot'un herhangi bir yerinden kör gözlü birinin seçeceği erkek dahi Gwen'den güzeldir.

Antipatik

@kırıkkasa, https://pbs.twimg.com/media/EKWE4VyXkAIMRdq.jpg

kırıkasa

@antipatik, kadın kendini makyaja boğmuş gerçekten bu mu güzellik olgun? Şunlar zaten neyin ne olduğununu açıklıyor. Michelle Ryan: https://l24.im/2JnlhxB Emilia Fox: https://pbs.twimg.com/media/FNUwRBwWUAE-hSW?format=jpg&name=900x900 Katie Mcgrath ve Angel'in en net farkı: https://pbs.twimg.com/media/C1aCoP9VIAAEOEG?format=jpg&name=small

Antipatik

@kırıkasa, Herhangi bir ünlünün makyajsız hali zaten öyle gözüküyo. 😂

Tardis

@kırıkasa siyahi kadınları güzel bulmuyorsun diye o karakter çirkin veya kötü oyuncu olmuyor, yalnızca ırkçısın. Arthur'un Gwen'e aşık olması da tip değil karakter için zaten çünkü insanlar karaktere aşık olur.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

8

10

9