Tim Miller ve David Fincher işbirliğinde hayata geçirilen; bilim kurgu, korku ve komedi gibi türleri bir araya getiren antoloji dizisi Love Death + Robots, 18 farklı kısa öyküden oluşuyor; savaş, ırkçılık ve insan doğası gibi konulara eğiliyor. Hikayelerin her biri geleneksek 2D ya da photo-real 3D CGI gibi farklı animasyon türleriyle ekrana taşındı ve dünyanın farklı yerlerindeki ekipler tarafından hayata geçirildi. 185 dakikalık dizi Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayelerden oluşacak.

gokhannn

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
amk biz türkiyede çilek bulamıyoz adam sömürge gezegende kiloyla yiyo. ekönomi çoğh eyi

REpocket

All you had to do follow the damn train cj

HalilAydın

herkes bişeyler anlayarak izliyo ben bi bok anlamıyorum ama öyle ağzım açık izliyom tuhaf

yulaf02

Keşke ilk sezon kadar uzun olsaydı.

Çikoloji

"Tekrar hoşgeldiniz! 00:04:07'de kaldınız. İzlemeye devam etmek ister misiniz?" Ne kadar kibar bir site böyle :D

ailkerk

Sonundaki sese gülerek kendi değersizliğimi de tasdik etmiş oldum :)

agnctm

bok gibi bölümdü lan kamera açıları ne öyle kusasım geldi konu yok bir bok yok direkt geç wallah usta

gokhannn

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
koca yürekli kondüktör günü kurtardı

eeslosh

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
ben bu bölüme ağladım. "fish night" bölümü gibi hakikat avcılarına hitap eden bir bölüm. varoluşsal sıkıntıyı çok yalın ve güzel izah etmiş. oğuz atay'ın "anlam kadar insanın hayatını zehir eden bir kavram yoktur" sözünü getiriyor akıllara.. yaptığımız basit şeylerden tatmin olduğumuz zamanlara belki çocukluğa hasreti anlatmaya çalışıyor. kendini evrenin beton soğuğunda yalnız hissedenler ağlamıştır bu bölüme.

24cmustukalsin

Birçok kişi, her farklı bölümde, dizinin çizim kalitesiyle ilgili yorumlarda bulunmuş. Söylemek isterim ki dizinin, neredeyse her bölümünde, farklı çizim tekniği ve animasyon tekniği kullanılıyor. Bu yüzden bölümler arası görsel farklılık var.