1899 izle

1899 1.Sezon 2.Bölüm izle

The Boy

Yorum mu yapmak istemiştiniz ?
Yorumlar
Kartopi

Bölüm güzeldi ama hikaye Dark da olduğu gibi üstü kapalı işleniyor. İzlerken uykum geldi. Bu arada bölümün sonunda çalan efsane müzik Deep Purple - Child In Time parçasıdır.

ddlays

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
bence çocuk ve daniel marua'nın oğlu bu arada ama neye dayanarak söylüyorum bilemem, şuanlık tek son sahnedeki fotoğraf var elde

Kamil89

Dizi beyin yakacak anlaşıldı. Her her de piramit sembolleri var. Bakalım bunu nereye bağlayacaklar.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Denizden gelen adam ilk bakışta doktor kadının kardeşi gibi gözüküyor. Bilmiyorum belki babası bile çıkabilir. Küçük çocukta abisidir.
Arada çalan müzik var. Müzik gidip geliyor sanki ve görüntü de bir kayma oluyor. O anda bir gerilim oluyor. Bundan da bir şeyler çıkacak galiba.

RafaSilva

Ya başlayacak misiniz artık kafadan teori uydurmak istemiyorum

maryjane1

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
ananııııı sona bakkkkkk. o küçük çocuk da, daniel da babası büyük ihtimalle. jerome nerden geldi onu çözemedim. o sarı küçük kız kaptanın karısı mıydı diye bile düşünüyorum dark ta bunlar mümkündü dfdfgdfgfdgd. iki bölümdür de sondaki müzikler çok güzel. ayrıca daniel ın çok egzotik bi havası var çok garip

yakut

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Belki çok saçma olucak ama Prometheus gemisinden bu gemiye gelen adam Maura'nın oğlu olabilir mi acaba.. Çünkü piramitin geçmiş, günümüz ve geleceği simgelediğini düşünüyorum ve Maura'nın fotoğrafının adamın cebinden çıkması onu tanıdığını gösteriyor, Maura tanımadığına göre ya birisi aracılığıyla o fotoğrafı edindi ya da gelecekte tanıyacağı birisi. Bu arada kaptanın o gemiyi çekip geriye götürmek istemesi.. Bu karardan daha saçma ne olabilirdi ki. Yolcular yüklü bir ücret ödemiş ve şirket dahil kimse geminin geri dönmesini istemezken bu kararı verebilmek delilik isterdi, o da kaptanımızda mevcut tabi :)

Kaya mm

teşekkürler ,bekliyordum :)