Hemen izle

Amerika’ya doğru yola çıkan ve bu yolculuk esnasında hayatları değişen Avrupalı göçmenlerin hikayesini konu ediyor. Avrupa’nın farklı bölgelerinden bir araya gelen insanların büyük umutlarla çıktıkları bu yolculukta onları türlü zorluklar bekler. Yeni yüzyıla ve kendilerini bekleyen yeni hayata yaklaşmakta olan insanlar, okyanusta sürüklenen bir göçmen botuyla karşılaşırlar. Bu beklenmedik durum onların hayatlarının değişmesine, korkunç bir kabusun içine sürüklenmelerine neden olur.

Kamil89

İlk bölüm merak uyandırıcı ve çok gizemli bir şekilde başladı. Karakterlerin her birinin bir sorunu var. Hemen teoriler ürettirmeye de başladı ama şimdilik bir şey söylemek için çok erken. Umarım Dark'ın verdiği o keyfi verir.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Her yerde piramit sembolü var. Bakalım arkasından ne çıkacak.

Kamil89

Ne oluyor yahu olaylar iyice karıştı.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Nasıl bir tehnoloji var anlamadım. Çocuğun elindeki piramit portal mı açıyor yani.

Kamil89

Dizide kullandıkları müzikler çok iyi değil mi ya.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Dizi Westworld’e döndü sanki. Herkes host gibi oldu. Gerçi bir tür hipnozun içine girdiler galiba. İradesi sağlam olanlar sona kaldı. Ya da travması çok daha derin olanlar sona kaldı. Geçit sahnesi akışlara direkt Dark’ı getirdi.

picklerick

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Dark'ta mağaradaki geçitten geçerken ağızları yüzleri çok toz kapıyor 1899'daki geçitlere fayans döşeyelim demişler asdfg

NaileC

Bu tarz beyin yakan ve grift dizilerde final aceleye gelmis hissinden kurtulamiyorum :D Sanirim sorun bende, yani dizi o kadar guzel, zekice ve datayliydi ki tum bu kurgunun arkasindaki motivasyonun evlat acisi ve kardes kavgasi gibi basic bir seye baglanmasina uzuldum acikcasi. Ama overall baya basarili bi dizi yapmis adamlar. Hatta seyir zevki ve heyecan olarak dark tan daha basarili buldum.

Kamil89

Dizini her yerinden gizem hışkırıyor. Herkesin sakladığı bir sırrı var. Bu da insanı devamlı teori ürettirmeye sürüklüyor.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Oha gemi nereye kayboldu şimdi. Olay Bilim kurgu mu yoksa psikolojik ve beyinlerinin içinde mi gerçekleşiyor ikilemdeyim. Kim bilir belki ikisi birdendir.
Dizinin başlangıç introsu çok iyi bu arada.

antipas

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
İlacı adama değil de adamı ilaca götürmeleri muazzamdı

maryjane1

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
ananııııı sona bakkkkkk. o küçük çocuk da, daniel da babası büyük ihtimalle. jerome nerden geldi onu çözemedim. o sarı küçük kız kaptanın karısı mıydı diye bile düşünüyorum dark ta bunlar mümkündü dfdfgdfgfdgd. iki bölümdür de sondaki müzikler çok güzel. ayrıca daniel ın çok egzotik bi havası var çok garip

yakut

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Belki çok saçma olucak ama Prometheus gemisinden bu gemiye gelen adam Maura'nın oğlu olabilir mi acaba.. Çünkü piramitin geçmiş, günümüz ve geleceği simgelediğini düşünüyorum ve Maura'nın fotoğrafının adamın cebinden çıkması onu tanıdığını gösteriyor, Maura tanımadığına göre ya birisi aracılığıyla o fotoğrafı edindi ya da gelecekte tanıyacağı birisi. Bu arada kaptanın o gemiyi çekip geriye götürmek istemesi.. Bu karardan daha saçma ne olabilirdi ki. Yolcular yüklü bir ücret ödemiş ve şirket dahil kimse geminin geri dönmesini istemezken bu kararı verebilmek delilik isterdi, o da kaptanımızda mevcut tabi :)

bluead

sonunda buldum bıraz terror bıraz west world sonuc 1899