1899 izle

1899 1.Sezon 8.Bölüm izle

The Key

Yorum mu yapmak istemiştiniz ?
Yorumlar
queenofzimbabwe

İptal edilmesini çok gereksiz buldum, dark kadar iyi olmasada güzel dizi. Netflix'i boykot edicem artık, kafasına göre dizileri iptal ediyor. Zamanıma yazık oluyor.

habip yüksel

matrix in değişik bir versiyonu tek farkı orda makinalar her şeyi ele geçirmnişti burda insanlar ama mükemel

Ömür98

Yılın en iyi dizilerinden biri olacağı kesin.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Her şeyin başının abisi olacağını hiç düşünmemiştim. Vee hoşgeldin 2099

RafaSilva

May your coffee kick in before reality does 🤘🏻

RafaSilva

Wowww Matrix+inception+interstellar kombosu beklemiyordum. Hissetirdi ama hep basit düşünmeye yöneltti bizi sanki mauranin

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
kafasında git gellerin olduğu gemi yolculuğunda onun gibi diğer yolcuların da beraber kendi gerçekliğinden kaçmaya çalıştığını sandık ama
sondaki olay nedir ya sil baştan

Zebellah

Dark neymiş bunun yanında hiç :D

evermore

YEEEEEEEYYYY güzel bağladılar bence ikinci sezon gelsin hemenn

bostan4663

darka vurur geçer karşim :D Final uzay severler için efsane sevmeyenler için vasat yada idare eder olarak 2 ye ayrılıyor..

aspirin

Dizinin başlangıcı ve devamı güzelken finali hiçbir soruya tam olarak cevap vermiyor. Klasik bilimkurgu finali gibi bir final.

Kamil89

İlk bölümden itibaren ne teoriler ne teoriler ürettirdi. Haliyle bazı tuttu azıları tutmadı. Aksiyonu, gerilimi, dramı ve gizemi çok iyi ayarlamışlar. Bölümler izlerken akıp gidiyor. Dizinin introsu ve kullanılan müzikleri de çok başarılıydı. Dizideki oyunculuklarda çok güzeldi. Sonunu da bayağı güzel bağlamışlar. Bu senenin en iyi dizleri arasında yerini aldı bence.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Matrix ve Westworld benzeri bir içeriği sahipmiş. Sonundaki uzay gemi olayını hiç beklemiyordum. O da bir simülasyon olabilir. Kocasına da son dakikalarda hiç güvenmedim. Bunların hepsi 2. sezonu onay alırsa aydınlanacak artık.

picklerick

Admin, bölümler "otomatik olarak izlendi" olarak işaretlenmiyor mu artık?

Nazryn

güzeldi, beğendim

maryjane1

arkadaşlar ben beğenmedim ya bu neydi ki şimdi bize ne izlettiniz neye bağlandı çok saçma bence

ugurgur

Dark'tan kesinlikle daha iyi bir yapım. Harika bir son. Gerçekten beni tatmin eden bir son ve dizi oldu. 10 puanımı hakettin 1899

4qua

Hastasıyız şöyle yapımların. Inception + Matrix + Yüzüklerin Efendisi karşımı :)

NaileC

Bu tarz beyin yakan ve grift dizilerde final aceleye gelmis hissinden kurtulamiyorum :D Sanirim sorun bende, yani dizi o kadar guzel, zekice ve datayliydi ki tum bu kurgunun arkasindaki motivasyonun evlat acisi ve kardes kavgasi gibi basic bir seye baglanmasina uzuldum acikcasi. Ama overall baya basarili bi dizi yapmis adamlar. Hatta seyir zevki ve heyecan olarak dark tan daha basarili buldum.