Bu dizi bu PUANI hakediyor mu?

mahsumdaryan

imdb'de 8 puan SDP'de ise 8,9 puanı var. Diziyi izleyen birisi olarak söylüyorum bence bu diziye imdb'de 6 puan bile fazla. 1. Nedeni ise başroldeki karakterin sözde en hızlı speedstar olduğu ve her gelen geçen speedstardan bir tokat yemesi. 2. Nedeni ise Barry kimle savaşsa ilk başta kaybediyor ve sonrasında kazanmasının sebebi de gaza gelmesi ya da duygusal şeyler. 3. Nedeni de Irisi yere göğe sığdıramayan senaristler. Ya koskacaman team flashta o kadar bilim adamı var ama takım başkanı Iris ? Sizce bu saçma değil mi? Dizi çok duygusala bağlıyor cidden sıkıyor ama meraktan izliyorum artık. Ve merak ettim benim gibi artık sırf meraktan izleyen var mı diye? Benim izlediğim en kötü 2. dizi bu. 1.'si Teen Wolf. Bildiğin ergen dizisi. Lütfen bir yorum bırakın üşenmeyin kısa ve öz bişey yazabilirsiniz (: İyi seyirler

sahinbey78

Iris hakkında söylediklerine hak veriyorum. Diziyi sırf efektleri ve iyi gaz verdikleri için izliyorum. Bana kalsa duygusallıktan çıkıp biraz daha bilim kurgu yapabilirler.

parliament

"Teen Wolf. Bildiğin ergen dizisi." böyle bir cümleye oscar verilir. ne kullanıyosun yakıt olarak çok merak ettim.

SYSLM

Adamlar formül yazmış her bölüme uyguluyorlar. İlk 10 dk kahve içerlerler. 10:20 dk arası bir meta çıkar polisler olay yerine gider. 20:30 dk arası Fastest Man Alive bir güzel dayak yer. 30:40 dk arası Flash benzinliğe(Star Labs)a yanaşıp gaz(HAYDİ BARRY GÜVENİYORUM SANA) yüklemesi yapıp metayı döver. Ha burada da biraz dayak yemeyi unutmaz. 40:42 dk arası ileriki bölümler için kısa gönderme. VER her bölümde herkein konuşmaları tamamen aynı. Yanisi kendi klişesinde boğulan malımsı bir dizi. Puanım 6

bahoga91

SYSLM dostum tam nokta atışı yapmışsın dizi için başlamayanlara sesleniyorum başlamayın. Sırf başladığım için bitiriyorum bunun yerine daha iyi diziler var onları seyderin.

Howard The Duck

1 puan bile hakettmiyor

AHoleinTheWorld

Dizinin genel olarak çok başarılı olduğunu zaten kimse söyleyemez. Ama özele girersek ilk sezonu mükemmeldi. Bence hataları da ilk sezon bu kadar iyi senaryo ve oyunculukların sergilenmesi. Özellikle Harrison Wells karakteri gerçekten muazzam. Benim devam etme sebebim sadece bu adamın karakter oyunculuğu. Iris karakterinin böyle sıyrılması benimde hoşuma gitmiyor ama senaristler... Yine de mahkeme sahnesi için, geçen sezon için, 1. sezon için puanım 7-8 :) Teen Wolfa gelirsek bence 1. sezonu hariç gayet iyi dizidir, hoştur,izlettirir. Olayları bağlamaları bir çok diziye göre çok çok iyidir saygılar :)

KMikaelson

Bence bu puanı sonuna kadar hak ediyor. Bir flash sever olarak ilk çıkan dizini tv de çocukken izlerdim ve hala izlerim çok güzel. Senin yaptığın kıstaslarla puan verilmez zaten bir sürü açıdan puan verilir. O diziye bu diziye laf atma herkesin zevki başkadır saygılı konuş adamın canını sıkma. Yazmandan belli ergensi Teen wolf dizine ergen dizisi diyerek kendi çocukluğunu belli ediyorsun profiline resim koyamayan ergen mahsumdaryan nikli şahıs.

Senatör

Ne yalan söyleyeyim saçma da olsa ben seviyorum bu diziyi.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Lakin şu Flash'ın kızı resmen diziye insanlara sinir testi uygulanması için konmuş. Oyunculukta aynı şekilde.

ugurgur

SYSLM dizinin özetini yazmış zaten. (İzleyin ama son bölümler iyi değil :DDD)

Elfidaaa

Ben DC dizilerini pek başarılı bulmuyorum çünkü başları çok güzel başlayıp sonlarını devam etsin der gibiler yani.

Drewski

3 sezondan sonrasını izlemeyi bıraktım onlar tadında bırakmadı ben bırakayım dedim.

morseytan

''3 sezondan sonrasını izlemeyi bıraktım onlar tadında bırakmadı ben bırakayım dedim.'' Mükemmel yorum, katılıyorum...

Howard The Duck

DC dizisiymiş bu dizinin isminin DC ile anılması bile saygısızlık.

darendelee

Bu arada @syslm nin yazdıklarına ek olarak, neredeyse her bölüm de biri bir mallık yapar. Ortalık karışır sonra birbirleriyle konuşup bir kaç doz özür ve teşekkür seansı yapıp bölümü bitirirler. Adamlar tüm dizilerin de bu sistemi uyguluyor. Biz ıyyy ergen dizisi diyoruz. Ama adamlar bu stratejiyle her sene onlarca dizi piyasaya sokuyor. Bakın bu ergen dizisi diye beğenmediklerinizin çoğu en az 5 sezon sürüyor. Biz de oturup izleyip burda tartışıyoruz.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

1

4

3

4

24

7

7.sezon
The Flash - Alpss yazdı.

7

22

13

3

2

2

19

10

Wally West
The Flash - yazdı.

3

11

2

6

7

5

12

12

2

4

13