İzlemeden Önce Ölün

Howard The Duck

Şimdi bir taş düşünün. Hiçbir sıradışı özelliği olmayan bir taş. Öylece duruyor. Arkadan vızır vızır araba seslerini duyabiliyorsunuz. Anlaşılan yolun kenarındasınız. Bir bank üzerinde oturuyorsunuz. Tahtalarından ortadaki tahta eksik. Rahat bir şekilde oturamıyorsunuz. Burada saatlerce belki gün boyunca o taşı seyretmek bu a*k dizisinden çok daha zevkli bir tecrübe yaratır. İzlemektense legoların üzerinde çıplak ayakla dans etmeyi tercih ederim. Dizi sadece karakterlerin orijinaline ve Tüm Flash'lara değil DC evrenine hakarettir. WB tarafından ortaya çıkarılmış CW iğrençliğinin bir ürünüdür. İzlemeyin, klavyenizin tuşlarını çıkartıp alfabetik olarak çiğneyin dünyaya daha fazla yararınız olur. Hiç izlemeyip hayatınızı güzelce yaşayın. Berbat senaryosuyla-artık buna senaryo denirse- berbat cgilarıyla berbat karakter gelişimleri ve işlenişi ile hiç izlenmemesi, izlemeden önce ölünmesi gereken bir yapım.

Elfidaaa

ilk sezondan sonrası tam düşündüğüm şey. CW'nin ortak özelliği oluyor bu süper kahramanlar dizilerinde. İlk başta hoş bir sezon daha sonra oradan buradan durmadan süper kahraman getirmek oluyor. Bayıyor cidden.

darendelee

@Howard The Duck %90 lık kesimin düşüncesini %1 inin bile beceremeyeceği kalitede bizimle paylaştığın icın teşekkürler.

Hakan97

Hayatımda izlediğim en nalet dizilerin başında geliyor olsa gerek. Ben 2 yıl önce izlemiştim ve şu flashın aptal kız arkadaşının bir türlü ölmemesi üzerine kurulu bu iğrenç diziyi sinir krizleri içinde bırakmıştım. Verdiğim zamana yazık. Oysaki benim için Fantastik dünyadaki en dikkat çekici ve önüme seçenekler sunulduğunda olmayı isteyeceğim karekter Flash idi.

II RaM5Es

Dizi zevkine güvendiğim ve sitenin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğüm insanların böyle bir tartışma açması sonucu şundan artık eminim ki bir dizinin yüksek puan alması onu iyi bir dizi yapmıyormuş. Nah seyrederim artık! Bu arada @Howard The Duck izlemek ile seyretmek farklı şeylerdir. TDK'ya göre izlemek: Bir şeyin izini sürmek anlamlarına gelir. Örnek olarak, "adamı izliyordu" yani adamı takip ediyordu anlamına gelir Seyretmek: belli bir durumu olayı gözlemlemek anlamına gelir. Örneğin "dizi seyretmek" veya "kuşları seyretmek". Dizi izlenilmez seyredilir. Dizileri izliyorum demek doğru bir örnektir. @Howard The Duck sana diyorum forum sen anla.

AHoleinTheWorld

Ben hala ilk sezon güzel diyorum :D Ama geri kalan tüm sezonlar aman başladık bir kere nasılsa gelecek sezon iptal edilir diye... Diye diye bitirmediler :D Ek olarak Harrison Wells karakteri de katlanılabilir kılıyor diziyi, son sezon hariç... Artık adam da tükendi :)

Howard The Duck

@RaM5Es Sanırsam, ''izlemek'' vücut hareketleri ile takip etmek, peşinden gitmek, izini sürmek anlamlarına geliyor. Ben, izlemeyi ''eğlenmek, öğrenmek, görmek için bakmak, seyretmek.'' anlamına geldiğini düşündüğüm için kullanıyordum. Takip etme anlamında kullandığımda dizinin seyrini,akışını seyretme manasında kullandım. Burası bir edebiyat forumu değil. Anlatmaya çalıştığım şey net bir şekilde anlaşılıyorsa kullanmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Kapasitem yettiği kadar, doğru bir metin yazmak istediğimde dikkat edeceğim.

II RaM5Es

@Howard The Duck ,bende eskiden o anlamda kullanırdım, Doğrusu buymuş. Burası dizi izleme sitesi. İzlemek ve seyretmek bizim buradaki ilgi alanımız.

KMikaelson

Ne şaçmalıyon ergen boş boş konu açma buna kim izin verdi.

Howard The Duck

@KMikaelson Bana ergen diye seslenen çok zeki arkadaşım. Bu dünyanın en çocukça dizisini beğenmiyerek ergen oluyorsam evet, ergenim. Kimse izin vermedi kendim açtım başlığı. Çünkü sezonluk dizi üyeleri bunu yapabilirler. Beynin bunu bilemeyecek kadar CW tarafından eritilmiş halde mi? Başlık açıp fikrimizi belirtebiliyoruz. canım benim, sen de yapmak ister misin? Senin için rehber hazırlayayım mı?

II RaM5Es

@KMikaelson, Yazdıklarından @Howard The Duck un verdiği taş örneğini tasvir ettim.

ohmygat

İlk 2 sezon dışında rezalet ötesi bir dizidir

ohmygat

Bence de

Asklepios

İlk 3 sezonu efsane diğer sezonları aşırı sıkıcı bir dizidir.

Gorki

İkinci sezondan sonra saçmalayan üçüncü sezonunda iflas bayrağını çeken Osmanlı Devleti'nin son yılları gibi çökmeye başladı dizi.

Deadlook

İlk iki sezonu izlerken iyiydi. Sonra arkası gelmeye başladı. 7 sezon boyunca nasıl hala izlenen ve sevilen bir dizi olduğuna şaşırıyorum. Basta bir karakter gelişimi beklemiyorduk, oldu. Bize karakter gelişimi vaad etti 2.sezonda. Ama sonra hep aynı matematik uzrinden sezonlar gelmeye başladı. 3 sezon normal izledim kısmen sıkilarak, iki sezon bazı sahneleri atladım. 6. Sezonu yarisini izleyip final bölumune atladım "aaaaa" bir de ne göreyim onceki 6 bölümü izlememem hicbir eksiklikyaratmamış. İizleyecek olana tavsiyem en fazla 3 sezon izlesin sonra aklında lan boyle bir dizi vardı demesi icin biraksin.

ohmygat

efektler, senaryo her şey çok kötü

Uchihalardan İtachi

Tamam sen sevmemiş olabilirsin ama diziyi bu kadar kötülemene gerek yoktu ben şahsen severim benim düşüncem sen sevmiyebilirsin gayet normal kötü diyebilirsin benim gözümde buda normal ama bu kadar kötülemene gerek yoktu sanki

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

1

4

3

4

24

7

7.sezon
The Flash - Alpss yazdı.

7

13

3

2

16

2

19

10

Wally West
The Flash - yazdı.

3

11

2

6

7

5

12

12

2

4

13