İzleyen var ise değerli yorumlarını bekliyorum

seyredeyarlembeni

Başlamalı mıyım ?

JohnGrimm

Henüz bitirmedim.Her bir bölüm Yahudilik'in 10 Emir'ini anlatıyor. Şahsi görüşüm oldukça derin ve yavaş ama iyi işlenmiş, diyaloglar son derece sade. Her bölümde farklı oyuncular oynuyor, hiç birisine en azından benim bir aşinalığım yok ama şu ana kadar hiç bir oyuncu da gözüme batmadı. Ağır işlenen hikayelerden sıkılmıyorsan, bir saat boyunca kilitlenip ekrana düşünerek izlemekten yorulmuyorsan başla derim. Ha bir de benim gibi göndermelerin yarısını anlamazsan biraz da izledikten sonra üzerine düşünüp, ufak bir araştırmaya da teşvik ediyor.

ibrahim yilmaz

bence izlenir, gayet güzel yavaş ilerliyor.. beyni fazla yoruyor.. ama bu tarz şeyleri benim gibi seviyorsanız sizi uçuracak bir dizi diyebilirim

Larceny

İlk 2 bölümünü izledim, çok ağırdı ve dramı çok güzeldi. Nedense devam edemedim daha sonra bitiririm.

blockhead

büyük ustanın filmleri izleyiciyi pasif tüketici olarak görmemesi, içine dahil etmesi ve tekrar izlemeleri teşvik ettikleri için diğerlerinden ayrılıyor. bu hal genelde "sıkıcı" diye niteleniyor ama bu aşamayı geçmiş olanlar için sinema tadı, büyüsü diyebilirim. zaten sevmiş ve bu tada doymamış olanlara Bela Tarr filmlerini şiddetle tavsiye ederim.

mubuan

Nedense yavaş ilerleyen , anlam taşımayan, bir sonuca varmayan her film, dizi FELSEFİ olmakla şuçlanıyor. Halbuki felsefe hayatın her alanında vardır. izlediğimiz birkaç saniyelik reklamlar dahi felsefe doludur. bu diziyi de tatsız, tuzsuz, sıkıcı yapan felsefe yada içinde barındırdığı derin mesajlar değidir ki dizi de mesaj da yok. 10 emrin işlendiği her bölümde o emir çok ama çok yüzeysel işlenmiş. Bu tür yapımların ülkemizde küçük de olsa bir fan kitlesi var, bu yapım bu marjinal grubu mutlu edebilir. Ancak kesinlikle genel Türk izleyicisine hitap edecek bir dizi de değil. imdb puanına bakıp da merak edenler varsa sadece 10. bölümü izleyebilir.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

1