İzleyenlerden yorumlar

KaraKedi1907

Evet izleyen arkadaşlar spoiler vermicek şekilde dizi hakkında yorumlarını burdan paylaşabilir.Ben henüz başlamadım sezon finaline girince topluca izleyip dizi hakkındaki düşüncelerimi burdan paylaşırım fakat batman benim çocuklugumun kahramanı oldugu için ve konu batmanin bizzt yetiştirdigi birini konu aldıgı için diziden beklentim büyük.

Howard The Duck

İlk üc bölümü izledim ilk iki bölüm güzeldi 3. Bölüm durağandı şu anlık güzel duruyor ama büyük ihtimalle ilerde batırırlar devamını izleyip tekrar yazacağım

johnnycash

Yeni jenerasyonlardan Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones gibi dizilerin herhangi birini izleyip sevdiysen, bunu da seversin diye tahmin ediyorum. Ama çocukluğunda Batman'i "parliament sinema kuşağı"nda film olarak izleyerek yetişti isen, çocuksu gelebilir.

fukside

çok kötü

baalzamon13

Cw nin dizilerinden daha iyi. Dc seviyorsanız diziyi beğenirsiniz. Notum 10 üzerinden 8

kittycat

Beğendik, güzel, izleyin...

Eleştirmeyi seven

Dizinin oyuncu seçimleri (Jason Todd ve Donna Troy hariç onlar gerçekten yakışmış ama onların da kostümleri çok kötü tasarlanmış) ve özel efektleri çok kötü. Ben tüm sezonu ve 2. sezonun başını izledim spoiler vermeden özetlemek gerekirse beklentinizi yükseltmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. Hiçbir beklentiniz yokken izleyin o zaman keyif alırsınız (Özellikle Bat-family ve Teen Titans seven arkadaşlar)

LaftUris

Üstte ki arkadaşın dediği gibi efektler kötü, görüntü kötü, oyunculuklar kötü. Ama dizi kendini izlettiriyor.

Howard The Duck

Oyunculuklar kesinlikle kötü değil Piyasanın en iyi çizgi roman dizilerinden. Tek sorunu efektler.

LaftUris

Allah aşkına 1.sezonun sonunda dick'in sahnelerindeki oyunculuklara bakar mısın ? 3.sınıf filmlerden fırlamış gibiydi

darendelee

Arkadaşlar dizi tarihinin efsaneleri arasına girmez ama gelecek vaat ediyor. Bu arada @johnnycash "parliament sinema klübü" nü hatırlattığın için teşekkürler

Howard The Duck

1 sezon son bölümden önceki tüm bölümleri izledim. Brenton Thwaites harika bir Dick Grayson. Dövüş sahnelerinde hele Rachel'ın annesi için gittikleri mekandaki oyunculuğuna kimse laf edemez. Ha efektler b*k gibi ama Brenton Thwaites kesinlikle kötü iş çıkarmıyor.

iremk

Efektleri beğenmeseniz bile kimi oyuncunun karakterini benimsemiş olduğunu ve role ne kadar uyduğunu inkar edemezsiniz. İzleminizi öneririm yani izlemezseniz çok şey kaçırırsınız

Howard The Duck

Büyük ihtimalle ilerde batırırlar demiştim daha 3. bölümde. Yavaş yavaş gerçek oluyor düşüncem.

sphinxx

Gayet güzel kaliteli bir dc dizisi sonradan bozmaz umarım.

Howard The Duck

Şu an CW dizisinden farkı yok.

Eleştirmeyi seven

KESİNLİKLE İZLEMEYİN!!!! (Diziyi izlemeye ayıracağınız vakti bu diziyi ben nasıl çekerdim diye düşünmeye ayırın çünkü hiç senaryo yazma deneyimi olmayan biri bile bu mantıksız hikayeden daha iyisini yazabilirdi. Cidden CW dizileri gibi tüm hayallerimi yıktı her şey kafamda daha güzeldi)

mstfacyln27

Sakın başlamayın uzak durun. Senaryo bok gibi, pornolarda daha iyi oyunculuklar görmüşlüğüm vardır. Karakterler sürekli irite ediyor. İlk sezon biraz emek vardı sezon finalinde içine sıçtılar. 2. sezona bir şans vereyim dedim gözlerim kanayarak izledim.

mstfacyln27

@Punisher58, bitsin yarım kalmasın diye izledim ama 3. sezon çıkarsa izlemeyi düşünmüyorum.

ohmygat

2. sezon aşırı kötü

Kemal 16

İlk sezon finali ve efektler hariç iyi ama 2.sezon felaket derecede kötü . 3ü eğer çok ekstra bir şey olmazsa izlemeyi düşünmüyorum. Diziye totalde 10 üzerinden 6 veririm.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

2

3.sezon
Titans - ohmygat yazdı.

10

7