2. Sezonun Vasatlığı

tolgamengin

Birinci sezonuna aşık olduğum bu dizi ikinci sezonda hiçbir şey yaşanmıyor. Sadece geçmişi anlatıyorlar ve bu yapılacaksa ilk sezonda yapılmalıydı. Biraz günümüzde yaşasak artık diyorum. Sezonun sonunda ne yaşanacak bilmiyorum ama bütün olayları iki bölüme sığdırdılarsa yazık. Senaryo güzel fakat dediğim gibi bunlar ikinci sezon değil birinci sezon yapılmalıydı o yüzden fazla sıkıcı geliyor. Deathstroke çok korkutucu gibi gösterilmeye çalışılmış fakat ilk bölümler dışında kendisi yine zayıf bir karakter olarak kalmış tamam herkesi dövüyor güzel fakat Deathstroke Dick Grayson gibi yancı bir karakterle bu kadar uğraşmaz normalde. Sadece güçlü bir baş kötü koymak istemişler ve bunu senaryoya yedirmeye çalışmışlar.

Howard The Duck

Geri kalan kısıma katılıyorum ama Dick nasıl sadece yancı karakter aw.

Venus00

bence birinci sezon kotuydu ikinci sezon berbat otesi

tolgamengin

Birinci sezonda olaylar bağlantılı devam ediyordu ve gayet güzeldi bence. Ama bu sezon sanki her bölümü bir anda akıllarına gelen olaylara göre yapıyor gibiler. 'Aaa abi hadi bu bölümde şunun geçmişini anlatalım sonraki hafta da hiç alakasız olan Superboy karakterini sokalım bir anda arkasını doldurmadan, CADMUS bir anda çıkıversin piyasaya oooh çok iyi bu sezon seyirciye kıçımızdan bir şey uydurduk şimdi hikaye bol bu sezon beleşten paramızı aldık.' kafasıyla yapıyorlar bence bu sezonki bölümleri!!!!!

Eleştirmeyi seven

senaristler oyuncu kullanmayı unutmuş daha nasıl saçmalayacaklarını şaşırdılar!

AgnostiK

1 Sezon kaliteliydi,gizem havası vardı ve aksiyonu gayet güzeldi ama 2 sezonun ilk bölümünü izledim. 1 Sezonda neyi inşaat etmeye başardılarsa,1 bölümde yıktılar. Bana Sorarsanız 1 Sezonu izleyin,diğerlerine bakmayın bile ama sıkıntı şu,hikaye kötü bittiği için diziyi izlemek çokta anlamlı olmuyor.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

2

3.sezon
Titans - ohmygat yazdı.

10

22