BAŞLAMAK İSTEYENLER

sezeryilmaz

Başlamayın.

kittycat

Nedenini de yazsaydınız keşke... :)Fantastik dizi olarak gayet güzel bir dizi çünkü...

fizikcihacii

@kittycat Fantastik dizi olarak gayet güzel bir dizi demişşiniz fakat profilinizde hiçbir bölümü izlenmemiş :)

kittycat

Öncelikle bu sahte uyduruk profil için yaşamıyorum, ayrıca profil isminizi girmeden seyrettiğinizde seyretmemiş görünüyorsunuz. Bilmiyorsanız, her seferinde profil nick name'i ile girmiyorum ve birçok diziyi de bu siteye girmeden çooook yıllar önce zaten izledim bitirdim izlemeden beğeni yaptıklarım da var favorilerime eklediklerim de. Bu sitede bulunmayan onlarca dizi de var seyrettiğim şecere tutmuyorum. Sen anladığım kadarıyla burasıyla varolmuşsun seyrettiklerin burasıyla sınırlı görünüyor :D Yani gülme sırası bende ukala hacı. Ha ha ha.... :D Ne boş beleş insanlarsınız yahu, yukarıdaki adama diziyi neden beğenmediğini soracağına bana (tahmin edemiyorsun tabii) izledin mi sorgusu yapıyorsun. Senn kimsin velet! Hem fizikçi hem hacı olabilen(nasıl oluyorsa sanırım genius dizisini seyrettin fizikçi oldun Einstein abine özenip):D kişilik çatışmalı .... Dizi gerçekten güzel arkadaşlar, oyucular da kaliteli...Tabii biraz da kültür meselesi mitoloji bileceksin, tanrı sorgulaman olacak, hayata farklı gözlerle bakmayı bileceksin, tarih bilgin olacak. Sadece 15 sezondur süren kısır dizileri izlemeye alıştıysan bir tat alamazsın.

sezeryilmaz

buraya yazdıgımı unutmuşum dolaşırken fark ettim başlamayın deme sebebim dizinin konusuyla ilgili kesinlikle değil ama o kadar sıkıcı işlenmiş ki arkadaşımın tavsiyesi üzerine bitirdim ve zaman kaybı olduğunu düşünüyorum bitirene kadar kaç kere esnediğimi hatırlamıyorum bile

ilkeraydn

profilden izlediğim dizilere bakın. hiç bir dizide bölümü yarıda bırakıp uyumadım ama bu dizide bunu en az 6-7 kere yaptım.Dizi ve karakterler güzel ama aşırı uzun ve sıkıcı.Hangi kanalda yayınlandığını bilmesem kesin HBO derdim

nova

Oldukca iyi bir dizi arkadaslar. baslarda kafa bulmus insanlarin fantezi dunyasini yansitiyormus izlenimi verse de zamanla o kadar cok alisiyorsunuz ki, baska diziler normal gelmemeye basliyor. siddetle izlemenizi tavsiye ederim.

Gorki

O kadar güzel bir dizi olduğunu düşünmüyorum. İzlenebilir fakat o kadar büyük bir şey beklemeyin. Güzel bir oyuncu kadrosuna sahip ama yeterli olmuyor bu kadro.

Agent Cooper

çöp. bıraktığım 2 diziden biri.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2

3

8

3

2

15

5

6

2

10