Hannibal ( En Sanatsal Dizilerden Biri )

Heavenly Call

Psikolojik, gerilim türünde bir yapım. İçerisinde bolca şiddet ve gerilim ögeleri barındırdığı için yetişkin olmayanlara ve midesi hassas yetişkinlere uygun değil. Ayrıca klasik Hollywood tarzı gerilim, korku sevenler de bu diziyi pek sevmeyecektir. Alışılmışın dışında, farklı, sanatsal kısmı oldukça ön planda bir dizi. Sadece görsel sanatlar değil söz sanatları ve felsefe ön planda.Ayrıca ölüm konusunda yaratıcı bir dizi. İzleyebileceğiniz en iyi gerilim dizilerinden biri. Kesinlikle izlemelisiniz.

bendisarz

izlemeyen kalmamalı

4NXI3TY

Ben normalde bilim kurgu hastasıyım. Çoğunlukla böyle dizilerle hiç ilgilenmememe rağmen bu diziye bayıldığımı söylemeliyim. Sanatsal kısmı çok başarılı, sıkmadan izlettiriyor. Kesinlikle izlenmeli.

Heavenly Call

@SpaceTime Eğer bilim kurgu seviyorsanız Battlestar Galactica dizisine de bakın derim. Çok iyi dizidir. Düşüncelerimi yazmıştım. Ayrıca bu tarz sanatsal dizileri seviyorsanız Legion dizisine de bakmanızı öneririm. Hikayesi ve senaryosu farklı olsa bile tür ve yapı olarak, ayrıca sanat ve felsefeyi ön plana alması açısından bu diziye fazlasıyla benzer.

4NXI3TY

Öneri için teşekkürler. Ben de kaliteli diziler arıyordum. Umarım gerçekten iyidir.

Heavenly Call

Rica ederim. Profilime göz atabilirsiniz. İzlediğim dizilerin 2 tanesi hariç hepsi iyidir.

Gorki

Bu diziyi izlemeyeni cennete almıyorlar haberiniz ola. İzlemeyen kalmasın Hannibal Baltimore yolcusu kalmasın.

Atmega328p

Şu dizide Ripper'ı matador olarak çeviren akıllı kimdi? Onu neden dinlediler?

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

25