2.sezon hakkında bilgiler.

Elfidaaa

Çekimlerinin devam ettiğini ve 2019'da yayınlanacağı söylendi ama tam tarih yok. Yeni sezonun başrolünde Anthony Mackie’nin yer alacağı geçtiğimiz haftalarda anons edilmişti. Mackie, ilk sezonda Joel Kinnaman’ın canlandırdığı Takeshi Kovacs karakterine hayat vermeye hazırlanırken kadroya yeni eklenen Renee Elise Goldsberry’i, Takeshi’ye sadık devrimci lider Quellcrist Falconer rolünde izleyeceğiz. Poe geri dönüyor! Takeshi Kovacs değişse de tanıdık yükler dizide olacak. Hayranların favori karakterlerinden Poe da onlardan biri. Görünen o ki Poe’nun duygusal sahnesi sonrası işler bir şekilde düzelmiş ve Kovacs onu yanına almaya karar vermiş. "Altered Carbon"un 2. sezon prodüksiyonu devam ediyor. Yeni sezon, 8 bölüm halinde Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

Elfidaaa

2.sezon 27 Şubat'ta. 16 gün kaldı.

Maniac

İlk sezon ne olmuştu ya unuttum yardımcı olur musun?

Elfidaaa

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Kovacs'ı tutan bir meth kendi ölümünü araştırtmıştı. Ölümü çözen Kovacs, öldüğünü sandığı kız kardeşini tekrar görüyordu ve kız kardeşinin eskisi gibi olmadığını, nüfuzlu bir kişi olduğunu yani meth'e dönüştüğünü fark ediyordu. Yani yasaların da üstünde. Kovasc'ın tek amacı Falconer'ına kavuşmak. Bu yüzden elinde olan her şeyi araştırmaya meyilli idi. Daha sonrasında ölümü çözmeye yakınlaştığında Falconer'ı hatırladığı bir anıyı hissettiğinde kız kardeşinin ihanetini görüyordu. Bu yüzden de kardeşini öldüreceğini tahmin etmiştim. Sonrasında da kardeşi öldü zaten. Kovacs, bedenini eski sahibi Ryker'a yani Ortega'nın nişanlısına teslim edip yoluna devam edeceğini söylüyordu yani Falconer'ı aramaya devam edeceğini söylüyordu. En son her şeyi bitirdiğinde de bunu yaptı.
Eğer daha düşündüğün eksik şey var ise konuşabiliriz. Ve bazı yerleri de hayal meyal hatırlıyorum, eksik olduysa veya hatalı olduysa yardım ediverin.

Elfidaaa

Şurayı unutmuşum.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Poe karakteri saldırı sonucu hasar görüyor fakat Kovacs kendi yanına alıyor yapay zekayı bu kadar.
Bu arada Poe karakterinin şöyle bir güzelliği de var. Edgar Allan Poe adlı şairin anısına olan bir karakterdir. Raven isimli otel yazdığı birkaç şiirini topladığı kitabın adıdır. Öldüğü sırada ise okuduğu şiir de yine Allan Poe'nun şiiri olan Annabel Lee şiiridir. Kitabında ise böyle bir karakter yok. Kitapta olan yapay zeka Hendrix karakteridir. Poe karakteri tamamen uyarlamadır ve dizinin en sevdiğim kısmı burası.

Maniac

Teşekkür ederim gerçekten hatırlamama yardımcı oldunuz.

Elfidaaa

Rica ederim, ne demek. İyi seyirler.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

3

2

5

4

2

1

1

2

5

2

4

1

2

4