1.sezonu hatırlayan?

Maniac

Arkadaşlar merhaba, 1.sezonun üzerinden uzun bir zaman geçti. Olay döngüsünü bize kısaca özet geçebilecek varsa spoilerlı bir şekilde bu başlığın altına yazabilir mi? Eminim benim gibi unutan çok arkadaş vardır bu onların da hatırlaması açısından yardımcı olacaktır.

mstfacyln27

https://sezonlukdizi.vip/dizi-tartisma/1736/2-sezon-hakkinda-bilgiler-.html Burada @Elfidaaa anlatmış. Ayrıca şu videoya da bakabilirsin. https://www.youtube.com/watch?v=mknz1JY9dWM

ManyakVAntepli

Valla ben tekrar izleyeceğim 2.sezona başlamadan önce. Darkta da aynısını yapmıştım 3 defa turladım diziyi 3.sezon gelene kadar tekrar unutup bir kere daha izleyeceğim :d The Witcher da aynı şekilde araya çok uzun zaman koyuyorlar haliyle unutuyoruz.

mstfacyln27

@ManyakVAntepli aynen hemşehrim bende tekrar izleyecem. Normalde diğer dizilerde recap izler geçerim direk yeni sezona ama bunda bende yeniden izleyecem. Çok sevmiştim zaten tekrar izlemek güzel olur.

onemarch

1. sezon son bölümü izlemeniz yeterli olacaktır hatırlamanıza. Kesinlikle ilk sezonu ana hatlarıyla hatırlamanız lazım, aksi halde 2. sezon 3. bölümde sıkılırsınız "bu kim, ne oluyor" gibi sorular sorarsınız kendinize :=)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

3

2

7

4

2

1

1

2

5

2

4

1

2

4