4.sezon onay aldımı acep

Mehmetito

Izledikten sonra keşke breaking bad gibi izleseydim dedim yani bb çıktığında dizilerle alakam yoktu başlayınca direk bitirebilmek çok iyi bir duygu bence aynı şeyi her tam bitmemiş dizilerde yaşıyorum örn You yani bu sezonu izledikten sonra işin yoksa 1.5 sene daha bekle diyen bir tek benmiyim?

Nanduras

Bence kötü bitirdiler sonda bazı Amerikalıların yaşadıklarını gösterdiler ama 4. Sezonda nasıl toparlayacaklar merak ediyorum doğrusu

eurus

alı aldı

Mehmetito

Teşekkürler,İyi Günler

Leugmaur

3 ve 4 beraber onay aldı Daha duffer kardeşlerin kafaları da bir plan yokmuş ama gorucez

mehmetcan

4. Sezon onayını aldı ve yazıyorum buraya bence 4. Sezonda eleven ile will arasında bi ilişki yaşanacak ve mike da bu yüzden çok üzüntülü bi dönem yaşayacak ( zaten 3. Sezonda tam uyuz oldum mike a üzülsün aq )

Elfidaaa

Stranger Things'in 4. sezon onayı aldığı resmi olarak duyuruldu. "Artık Hawkins'te Değiliz."

Leugmaur

nE o zaman ya tehlike el in peşinden gidicek ya da şef in

King Julien

İNŞALLAH 10 sezon falan olur.

IN HONOR OF MAKO

King Julien 4. sezon kaç yıl bekledik bu yıl çıkçak diyolar 10 sezon olsa herhalde 90 yaşımızda 8. sezonu izlerdik. Eleven yaşlanmış bastonla yürüyo falan

Honyey

4. sezonun ilk kısmı 27 Mayıs'ta, ikinci kısmı ise 1 Temmuz'da. 5. sezon ile final yapacakmış.

Elfidaaa

müthiş gidiyor 4.sezon son bölüm inanılmaz iyi. 6 yıl önce yazılmış bir senaryonun bu kadar iyi bağlanması. Yapıyorlar adamlar cidden şu dizi işini ya.

7694

4. sezon tam anlamıyla İNANILMAZ bir sezon. herkese tavsiye ederim. not: fazla hassas veya duygusal biriyseniz 3. sezon kadar olmasa da ağlama krizlerine girebilirsiniz ara ara :))

Gorki

Bir tek ben mi sevemedim ya 4.sezonu :) 4.sezonda Freddie tarzı bir sezon çekilmiş. Artık son sezonlarda ilk sezonlardaki göremediğimiz canavarları da görmeye başladık. Dizi biraz doz düşürmüş sadece ama bu kadar yıl geçmesine rağmen hikayeyi bağlamışlar ve bu da bir temennidir.

Alpss

5.Sezon final yapıp bitti mi sanıyorsunuz. duffer kardeşler 5 farklı stranger things projesi üzerinde çalışıyormuş

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

6

8

13

4

8

23

8

3

5

13

12

37