Övüldüğü kadar güzel değil gömüldüğü kadar da kötü değil

ManyakVAntepli

Bütün dünyayı birbirine düşüren işte bu soru:"Stranger Things güzel mi? " Valla aşırı arada kalmış bir dizi. İlk sezon çok güzeldi, ikinci sezon değildi, üçüncü sezon ilk iki sezonun toplamından daha güzeldi. Yine de dizi yaratmaya çalıştığı miti tam oluşturamamış gibi hissettim diziyi izlerken. Ama biraz It, biraz Ghostbusters havası aldığım için samimi buldum. Dizinin en büyük kurtarıcıları Winona Ryder(dünyanın en sempatik oyuncusu) ve David Harbour. Onun dışında çocuklardan Dustin harici çok da sevdiğim yok diğerleri 13 yaşında aklı fikri sekste olan çocuklar gibi geziyorlar. Bir de 3.sezonda gelen Billy favorim. Karakterler çok aşırı düşünülmüş ya da üzerinde kafa yorulmuş karakterler değil sadece oyuncu seçimleri güzel. Onun dışında övünülecek çok yanı yok 80 ler 90 lar havasını güzel vermişler. Alakaları olmamasına rağmen sürekli karşılaştırdıkları Dark a gelelim. Mk Dark kim bu kim. Esaretin Bedeli ile Recep İvedik kıyaslayın daha iyi. Her ne kadar Dark ı beklentimin bi'tık altında bulsam da ST den kat kat iyi. Hatta katrilyon kat daha iyi.

Howard The Duck

Gayet güzel dizi. 10/10 kesinlikle değil ama izlerken keyif alırsınız. En azından ilk iki sezon.

II RaM5Es

Vakit geçirilecek güzel bir dizi. Büyük tutarsızlıklar yok.

Rick Grimes

ne gerek var hayvan gibi eleştirmeye dizi zevkliyse ve sarıyosa izlenir bu dizide böyle

Abdulkadir34

Bence kötü dizi. Aşırı kötü ya da çöp değil ama beğenmedim ben. Akıcı değil + dizinin içine hiç giremedim. Gerilmedim, üzülmedim vs. Genel olarak duyguları iyi aktardığını düşünmüyorum. Neden bu kadar popüler olduğunu hiç anlamıyorum. Puanı da hak ettiğinin çok çok üzerinde.

Cheryybomb

Fazla övüldüğü için beklenti yüksek oluyor ondan kötü geliyor bu tarz seven insanlar için güzel dizi ama aşırı overrated bence şuan izlemiş olsam bune ya bunumu bu kadar övdüler derdim.

Kristal

Bu mükemmel başlığı görüp yazmamak olmaz.. Bence dizi ilk çıktığı zaman, hiç kimsenin fikirleri altında kalmadan izlerseniz sizin için efsane bir diziye dönüşebilir. Sonradan görüp birçok insanın kötü iyi konuştuğu yorum yaptığını farkedince ister istemez izlerken etkiliyor, fazla eleştiri altında kalmış bir dizi ama bir şansı hakediyor ilerliyişi ve tutumu yönünden çok iyi izlenilebilir, her dizi gibi elbet ST'nin de birçok kusuru var ama gelmiş geçmiş en iyi dizilerden olduğu bunu değiştirmez.

Feedback

Özellikle son sezonuyla birlikte övüldüğü kadar güzel olduğunu söyleyebilirim, başlığa katılmıyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

6

13

4

8

23

16

8

3

5

13

12

37