Torchwood ve Doctor Who

Emil_Aze

Öncelikle diziye süper diyemem ama idare eder.Benim değinmek istediğim konu arada bir tutarsızlık gözüme çarpması.Bu dizi Doctor Who'la "bağlantlı".Ama her yıl London'un tepesinde bir uzay gemisi görmeye alışmış ve bütün dünyanın bundan haberdar olduğu dönemde bizim Torchwood ne zaman birine "uzaylı " dese cevap olarak "uzaylı diye bir çey yoktur " lafı tek beni mi rahatsız etdi? Yahu haberlerde uzaylılar dünyayı ele geçirdiler falanlar ama bu dizi sanki paralel evrende geçiyor spoiler (Doctor Who 2.sezon finali) En azından ikinci sezon finalinde siberman'ler dünyanın her yerinde ele geçirme işlemi yapıyordu.Ne yani her kes mi Donna gibi dalış yapıyordu ne?Yada yok Torchwood her hafta her kesin kahvesine ilaç atıp hafızalarını siliyor.Rusell T Davies nasıl böyle bir hata yapmış orasını da çözemedim. spoiler(Doctor Who 4.sezon finali) Dünyaya Dalekler saldırmış ,gezegen evrenin diğer ucuna ışınlaşmış sonrada geri dönmüş ama mal insanlığın yarısı hala inanmıyor.

HarleyDavidsoon

Her-kes xd

Taymlord

Bu konuda hak veriyorum. En azından yeni seride onlarca kez dünya kesin olarak yok oluşun eşiğinden geçti. Ama uzaylılarla ilgili herşey sürekli unutuluyor dizide. Hemde sürekli. Herkes ilkkez uzaylı görmüş gibi davranıyor ya da inanmıyor. Ayrıca doktorun elinde evrenin en güçlü silahi var ve hiç kimse doktora saldırıp tardisini almayı istemiyor. En azindan süper zengin bir kötü adam böyle bir şeye yeltenebilirdi. Ama konudan daha fazla kopmadan bu uzaylı ırkları ders kitabında bile göstermeleri gerekirdi.

lumostar

Diziye başlamadan tartışmalara bakayım dedim. bu dizi için konuşamam ama Doctor Who'daki insanlar unutur mantığını saçma buluyorum. İnsanlık tarihiyle ilgili elimizde bir çok belge var. İnsanlar yaşadıklarını belgeleyip kayıt altına alıyor. teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde bu olay dahada saçmalaşıyor. Hiç olmazsa daleklerle selfie yapacak milyonlarca insan var.

Ferhatylmzz_

Torchwood 3. Sezonda bir sahnede bahsi geçiyor bu konunun. İnsanlar intihar ediyor evrende ki yerini görüp, bir toz tanesi kadar olmadığını anlayıp. Nasıl hata yapmış oluyor

Gökay Tutkun

Haklısın bazı tutarsızlıklar var ama görmezden gel ya çok da kasma Doctor Who nun içinde bile bir sürü tutarsızlık oldu Steven Moffat sayesinde

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

8