Yaşlanıyor mu

LaftUris

Şimdi bu adam ölüp tekrar doğuyor ya, hiç ölmeden 30 yıl geçirse yaşlanacak mı ?

mstfacyln27

Hayır her zaman ilk öldüğü halinde kalıyor yaşlanmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam dizide daha önce bahsi geçmişti uzun süre ölmediği zamanlar olmuştu ama hiç yaşlanmamış.

Elfidaaa

Oğlundan zaten bunu anlayabilirdin. Oğlu 60 70 yaşlarında kendisi ondan daha genç 40'lı yaşlarında.

LaftUris

Ama dizide adam 2 bölümde bir ölüyor zaten. Bu adam hiç uzun süre yaşamıyor ki yani daha genç gözükmesinin sebebi sıfırlanması sonuçta. Oğlundan anlamak mümkün değil yani.

root1916

Yine de bizim görmediğimiz 200 sene var belki orlarda uzun zaman boyunca ölmemiş olabilir.

II RaM5Es

Yaşlanmıyordu çünkü bunu görecek kadar uzun yaşamıyordu.Soru "gelişiyor mu diye yada yaşlanabilme potansiyeli varmı?"olmalıydı.Yaralandığı zamanlar iyileşmesi normal bir insanın ki kadar sürüyordu veya hastalığa yakalanması onu otomatikman ölümlü bir insan yapıyor.Ölümlü insanlarda doğal olarak yaşlanırlar ve ölürler.Dr henry morgan bir ölümlü ama Onun tek özelliği öldükten sonra tekrar canlanması.Yani Dr.Henry morgan yaşlanabilme potansiyeline sahip.Yaşlanıyor.Biraz daha konuyu uzatırsam felsefeye girecek onun için burada noktalıyorum.

Ilayda02

Henüz sadece ilk bölümü izledim. Belki devamında başka açıklamalar geliyordur. Ama ilk bölümde Abe, Henry'i karakoldan alırken 'Bu gün berbat görünüyorsun' tarzında bir laf ediyor. Henry'nin buna cevabı ise '... inan bana her gün tıpatıp aynı olarak görünüyorum'. Muhtemelen adamın görünümü ilk öldüğü zamanda donmuş olabilir. Eğer dizinin devamında buna karşı bir argüman gelmediyse yaşlanmıyor / yaşlanma potansiyeli yok demektir.

Antipatik

Yaşlanmıyor. Yaşlanma süreci durmuş. Buradan kontrol edebilirsiniz isterseniz: (Dikkat edin, sayfayı okurken spoiler yemeyin) https://forever.fandom.com/wiki/Henry_Morgan

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

4

2

9