Diziyi bitirdin ve devam etmesini istiyorsan bi bak bence

Alberty8

Diziyi yeni bitirdim ve gerçekten kalbim parçalandı. Böylesine efsanevi bir dizi nasıl biter diye düşündüm ve anlam veremedim. Sonra aklıma geldi Netflix iptal olan dizileri tekrar canlandırıyor bende o yüzden onlara bir yazı yolladım ve benim fikrime göre gerçekten çok insan aynı dilekte bulunursa Netflix diziyi hayata döndürebilir. Benim ricam 2 dakikada yollayabileceğiniz Netflix e öneri formu. Böyle bir diziden bunu çok görmeyin.

mstfacyln27

İlk iptal olduğunda bu tarz kampanyalar olmuştu ama kimse almadı diziyi. Bittikten 4 yıl sonra devam ettirmek biraz zor. Ama olsa bile ekibi tekrar bir araya toplamak kolay olmaz. Hadi diyelim ekip bu kadar aradan sonra tekrar dönmek istedi o zaman daha fazla para isteyecekler. Yani maliyet daha yüksek olacak. Netflix zaten düşük bütçe kullanmayı seviyor dolayısıyla böyle bir işe gireceklerse risk az olmalı insanların çölde su bulmuş gibi saldıracakları bir şey olması lazım. Örnekleri var uzun süre aradan sonra devam ettirilen diziler var Prison Break mesela. Ama her ne kadar bu diziyi sevsem de geri dönmesini ne kadar çok istesem de bir Prison Break değil dolayısıyla pek olası değil. Desteğimi yine veririm ama öyle netflix'e 100-150 yazı yollamakla olacağını sanmıyorum. Twitter'da günlerce TT falan olup haberleri falan yapılmalı ki ancak o zaman belki düşünülür.

mstfacyln27

Burada daha önce Netflix için bir kampanya başlatmışlar ve yaklaşık 12.000 kişi imzalanmış. https://www.change.org/p/netflix-save-forever Burada da bu kampanyalar ile ilgili bir haber var. Maalesef bu kampanyaların hiçbiri başarılı olamadı. https://www.ibtimes.com/save-forever-campaign-heats-abc-blasted-appeals-after-cancellation-freshman-drama-1915708

darendelee

Aradan 4-5 yıl geçmiş bu kadar uzun süre geçtikten sonra diziyi herkes unutmuştur. Kendi fan grubu bile diziyle ilgilenmeyi bırakmıştır. Zaten şimdi onaylasalar cast, senaryo, çekim yerleri derken 2-3 sene daha geçer belki bu dizinin varlığını bile unuturuz. Bu arada uzun süre geçtikten sonra devamı getirilen sadece 'top boy' dizisini duydum. Onda da 'drake' parasına güvenip çekmeye karar veriyor. 2016 da başlanan dizi çalışmaları sonucu geçen ay yayınlandı.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

8

2

9