İzlenir mi...

CSA3

Valla ilk 2 bölümü izlemedim. Bir arkadaşımda 3 ve 4. bölümlere denk geldim. Açıkçası ilk iki bölümün özetini de dinledikten sonra pek de bir şey kaçırmadan devam ediyorum. Dizi ergenlerin resmedildiği bir dizi, bazı ergenlik salaklıklarında ve hareketlerinde tamamen kendi geçmişinize dönerken, bazılarında ise "hadi be İngiltere'de bile bu kadarı uçuk bence" diyebilirsiniz. Tabii ki burada dünyada envai çeşit tip insan olduğunu ve Türkiye'de bile çok manyakça gelebilecek şeylerin yapıldığı okullar olabileceği ihtimallini unutmamak lazım. Bence o yaşlardaki insanların hayatlarına değişik bir senaryo çerçevesinde gerçekçi bir bakış açısı ile bir anlatım yapılmış. Duygular, karakterler vs. gayet hayatın içinden, cinsel olarak biraz abartılı şeyler yok mu ? Elbette var ama bunun nedeni de biraz belki de her ergenden örnekler verebilme kaygısı. Yani çoğunluğun ergenliği değil, herkesin ergenliğini ele almaya çalışıyor gibi. İzlenir mi kısmına gelirsek, izlenir bence fena değil. Başroldeki çekici kızın hatrına bile izlenir. Çok komik değil, çok dramatik de değil. İzlenmesi gerekir de diyemem, sadece izlenebilir diyorum, konu ilgisini çeken izlesin.

CSA3

Bu arada son bir şey eklemeliyim. Bu genç dizisi falan değil. Son bölüme gelmişken şunu net olarak söyleyebilirim ki bu dizi adeta şu annelerin bayıldığı "çocuk psikolojisi" kitapları gibi. Sadece onlardan daha gerçek. Bunu ebeveynler izlesin. Özellikle çocuğu ergenliğe yakın olanlar. İyi izleyin ve görün. Senaryoyu yazan gerçekten çok başarılı yazmış karakterleri ve olayları. Çok ders çıkarılacağına eminim.

CSA3

Bir yandan da annemin ve özellikle babamın benim bu dönemleri rahat geçirmeme olan etkilerini görmeye başladım. Kendilerini tebrik ediyorum. Çok başarılı bir şekilde atlatmışlar bu dönemleri.

Antipatik

Çöp bir dizi. Hiç bir pok kattığı da yok. IQ'nuz düşükse izleyin. Daha da düşsün.

I2xqw

Bence çok güzel bir dizi. Hem sıkıldığınızda gülmek için izleyebilirsiniz hem kendinize bir şeyler katmak için izleyebilirsiniz. Açıkçası ülkemizde cnsellik bir tabu halinde olduğu için bazı şeyleri buradan öğrenmiş olabiliyoruz. Bende bazı şeyleri bu diziden öğrendim. Birkaç kişi doğru düzgün izlemeden bok atıyor onlara aldırış etmeyin derim. Bu kadar sezonu izleyip üstüne ikinci kez daha bitirip size iyi olduğunu söylüyorsam güvenebilirsiniz :D

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

14

7

4

7

2

3

2

12

11