3.sezon

Elfidaaa

Onay aldı.

schwarzgoat

Dizi olmasina ragmen seks egitimi ve genclerin ruh halleri konusunda güzel noktalara deginiyor. Ben cocukken kisaca bir cinsel egitimi almistik. Hoca utana sikila anlatmisti. O da sadece cincsel organlar ve isleviydi. Bizden sonra ise devlet okullarinda cinsel egitim falan kalmadi. Konu cok önemli olmasina ragmen Türkiye'de büyük tabu. Gencler aileleri ile konuyu konusamiyor. Özellikle kiz cocugu ise. Erkek cocugu ise de, konusmuyor sadece daha normal karsilaniyor. Fakat sikinti bilgi eksikligi. Cinsellik genelde pornodan ögreniliyor. Bu da psikolojik olarak yanlis düsüncelere itiyor. Stres olusturuyor ya da tam tersi zorbalik ve zorlama. Anal seks buna örnek. Din nedeniyle iliskiye girmeyenler arasinda anal seks yaygin örnegin ve zorlanma kaynakli sorunlar fazla. Evlenmeden olmaz mantigi da, baska bir sorun. Insanlar 30 yaslarinda cinsel sorunlarla yüzlesmek zorunda kaliyor ve bu travmaya dönüsüyor. Ya da cinsel sorunlara. Cinsel uyumlulugu olmayan ciftler sikinti yasiyor hatta bosaniyor. Yani isin fiziksel oldugu kadar psikolojik ve toplumsal sonuclari da fazla. Kadina siddet de, bu cinsel bilgisizlik ve gerginlikle yakindan iliskili. Insanlar hem kendi bedenini, hem de diger cinsin bedenini tanimali. Uzun lafin kisasi, cinsel egitim önemli ve cinsellik tabu olmaktan cikmali. Bu dizinin konuya yaklasimi gayet güzel. Umarim izleyen gencler bazi cikarimlar yaparak, konu üzerinde az cok düsünüyordur. Mutlaka izleyin. Hatta ailelerinize de izlettirin. Cinsellik yokmus gibi davranmanin anlami yok.

thebusee

3.sezon 17 Eylül'de!

Agent Cooper

netflixin en sevdiğim dizisi sanırım bi an önce gelse de izlesek

UbydllhZoe

Bana kalırsada Netflix'in en iyi 3 dizisi arasına koyabilirim.

Alpss

4.sezon sonbahar aylarında gelecekmiş. en sevdiğim dizilerden birisi. 2-3 oyuncu diziden ayrılmıştı yakında final yapacak havası seziyorum

Alpss

Final sezonunda ilk fragman. 4.sezondan 21 eylülde geliyor. https://www.youtube.com/watch?v=MSBFxSQjxrM final yapacağı belliydi.. çok seviyordum bu diziyi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

14

4

5

7

2

3

2

12

11