The Last Airbender Gazıyla Başlamayın

Krofinix

Avatar The Last Airbender'ı bitirmenin gazıyla bu seriyi izlemeyin. Zira aynı tadı alamayacaksınız. Bunun nedeni bu seride teknolojik gelişme çok ani olmuş 30 - 40 hadi bilemediniz 50 yılda hiçbir yerleşke bu kadar gelişemez. Dizi mantık hatalarıyla dolu ve olaylar çok hızlı gelişiyor. İlk seride tek bir ana konu vardı ve her şey o konunun etrafında şekillenirdi. Bu dizide her sezon farklı bir olay oluyor ve olayların ilk serideki kadar bir derinliği bile yok.

Krofinix

Tabi şunuda söyleyeyim kesinlikle vakit kaybı değil bu seri ortalama bir animsyon dizisi ancak ne yalan söyleyeyim the last airbender gibi bir başyapıt kesinlikle değil. O yüzden başlayacaksanız ve ilk seriyi izlemişseniz kendinizi frenleyin ve öyle izleyin.

osmangr55

Okadar haklisin ki :(

Emil_Aze

Özellikle 2.sezon en berbat olanıydı

Dalek Doctor

Korra Aang'den biraz daha günümüze yakın ve ilgi çekici.

darendelee

Last air bender animasyon dizileri içinde 1. Sınıf bir iş olduğu için devamı olan korra, onu geçmek değil aynı seviye de bile olmamış. Dikkat ettiyseniz kimse çizimlere vs ses çıkarmıyor. Senaryoya kızıyor herkes. İlk seri kendi evrenini oluştururken kendi anlattıklarına ters olaylar çok nadir ortaya çıkıyordu. Bir diğer örnek aşk konusu bile daha masumane işleniyordu. Çocuklar ve çocuk ruhlular için yapılmıştı. Ama korra ergenlere göre yapılmış. Dikkat ettiyseniz ergen klişelerinin hepsini işlemişler yav şu da kalsın dememişler maşallah. Aynı kıza aşık olan kardeşler, içlerinden yakışıklı olanı seçen esas kızımız, birbirlerine yalan söylemeler, yalan ortaya çıkınca birbirine küsme, esas oğlan başkasına aşık olur, ama en can alıcı nokta da esas kıza geri döner. Ama haklarını vermek lazım son sahne de el ele tutuşmalarını kimse beklemiyordu. Sırf sosyal medya da neden lgbti karakter yok diye kızanların gazını almak için öyle saçma ve karakter gelişimini tamamen çöpe atacak kadar ahmak yazarlar dan da böyle bir animasyon dizi hikayesi beklenirdi.

Eleştirmeyi seven

@darendelee KESİNLİKLE katılıyorum keşke hiç böyle bir dizi yapmasalardı.

şerefsiz

önceki serinin gazıyla bu kadar boktan bir senaryo yazabileceklerini tahmin edemezdim ya. yarıda bırakmıştım. sarmıyor. o kadar ergen klişesi sinir bozuyor

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

6

4

6

11

7

6

3

12

17

4