Hepsini izleyen var mı?

darendelee

Birkaç bölüm sonra hep aynı sahneler gibi gelmeye başlamıştı. Sıkılıp bırakmıştım. İzlemeye devam edilir mi sizce?

darendelee

Bunun kalan bölümleri yüklenecek mi acaba?

SezonlukDizi

bunun cevabını ilk bölümde vermişim zaten

Necmim

Columbo efsanedir

justice

Columbo gibi klasikleşmiş diziler bu mantıkla izlenmez bence.Cinayet Dosyası (Murder she wrote) da neredeyse aynı konuları işler. En olmaması gereken kişi katildir. Hiç şaşırmayız. Bizim ailede 3.kuşak izleniyor eğlencesine. Ben-kızım ve torunum. Siz Broadchurch izleyin bence.Müthiş.

RECEP LAFÇI

Mükemmel bir dizi bence Columbo, 3. ve diğer sezonların yüklenmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Emeğinize sağlık.

Ayhan Atasayar

Columbo 1970 lerde yayınlanmasına rağmen hala bugün de izlenebiliyor.Yakışıklı değil.Şaşı bakışlı hatta.Genç değil.Buruşuk bir trençkot giyiyor.Puro içiyor ve sürekli birinden kalem istiyor.Bir kahramanın yapmaması gereken her şeyi yapıyor.Ama 50 yıl sonra hala izleniyor.Nokta....

merıkubkay

cınayet dosyasını da bulsanız var ya super olur

Nebim

3. sezon ve diğerlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

trancefan65

yayınlandığı zaman da kaçırmadan izledim yüklenen her bölümü de izleyeceğim bir de Kaygısızlar yüklenirse tadından yenmez

pucca

Hepsini zevkle seyrettim, yıllar sonra tekrar. O zaman TRT'de Türkçe dublajlı idi. Şimdi en baştan tekrar izleyeceğim. Müthiş bir dizi, en büyük nedeni de harikulade Peter Falk. Çok teşekkürler burada yayınladığınız için.

Hobart

efsane

Ersan39

Geçmişe özlem olsa gerek, şimdiki diziler son teknolojiye rağmen asla bu tadı vermiyor. Çizgi romanda Mr.No, dizilerde Columbo.. Komiser değilmiş meğerse Teğmenmiş. Yeni öğrendim. Toprağı bol olsun, müthiş bir oyuncu imiş Peter Falk..

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3