Columboyu Sevme Nedenleri

pucca

İlk gençlik yıllarımda TRT'de dublajlı olarak izlediğim Columbo'yu çok seviyordum. O yıllarda çok genç olduğumdan, kendisi bana yaşlı bir adam gibi geliyordu. Bunca yıl sonra tekrar, tüm bölümlere, hem de orijinal seslendirme ile ulaşabilmek harikulade oldu. O yıllarda belki de dikkatimi çekmemiştir bilmiyorum ama bu seyredişimde Columbo'nun gösterişten uzak, sade dünyasında, asla karşılaşmadığımız sevgili eşiyle mutlu bir yaşam sürmesi ve cinayet işleyenlerin bunun tam zıddı bir hayat yaşadıkları çok çarpıcı geldi. Maddiyattan uzak gerçek doyum ve aşırı zenginliğe eşlik eden sürekli doyumsuzluk, mutsuzluk ve kendini her şeyin ve her kesin üstünde görmek...Tam bir tezat. Columbo Peter Falk sayesinde muhteşem bir dizi. Siz ne dersiniz? Farklı görüşleriniz varsa paylaşır mısınız Columbo sevenler? Bir şey daha var efendim...iyi günler :)

Aali21

katıiıyorum çocukken izlediğim bu diziyi çocuklarıma da izlettim çok sevdiler , eşsiz kurgusu ve muhteşem oyunculukla Peter Falk bu dizi için doğmuş diyebilirim.

Dschengis

Bu denli kaliteli emek harcanarak üretilmiş olan koyunpa dizisini seyretmek çok büyük bir keyif bunu bize tekrar sunduğunuz için size müteşekkiriz sağ olun var olun

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

13