Sizce hangi sezonun kaçıncı bölümünden itibaren sıvamaya başladı!

ragnarlutbirak

Merhaba, bu diziye ilk başladığımda gerçekten merak ve heyecan uyandıran, aksiyon ve gerilim yaşatan bir diziydi beni bir yerden sonra sarmamaya başladı. Diziye ara verip döneyim dedim yok yine sarmıyor. Hangi sezonun kaçıncı bölümünden sonra sarmayı bıraktı unuttum.

mellywestside

bence 3. sezondan itibaren

mellywestside

su an bende izlemiyorum bıraktım

darendelee

Dizi ilk bölümündeb "ergen dizisi" klişelerinin tüm özelliklerini barındırıyor olsa da onlardan daha fazlası olacağının sinyallerini vermişti fakat 2. Sezon ile birlikte kimin ne yapmaya çalıştığı iyice anlaşılmaz oldu. "Karakter gelişimlerini durdurup bir bölüm de karakterleri birden fazla ihanet ettirebilirmiyiz, çok saçma hareketler yaptırabilirmiyiz." şeklinde gelen bir soruya cevap niteliğinde gereksiz senaryolar gördük. 3. Sezon ise geri dönülmez bir yola girdi. Sonrası güzelleşti ise bilmiyorum gerisini izlemedim.

DarkSilence

Bende dizinin ne anlatmaya çalıştığına kafa yormaya çalıştım, ama bir yerden sonra dizi sıvadı ama içinede bir çekiciliği var kabul ediyorum. Ama dizi türk dizisi gibi devamlı ihanet var, bir sağa ve bir sola... Kimin ne yapacağını kestiremiyorsun, karakterleri tanıyamıyorsun. Ha tamam diyorsun bir bela bitti, yeni bela geliyor. Yemin ediyorum, abdestsiz dışarı çıkmamaya örnek olur.

Asrın Tennyson

5. sezon dan itibaren

UbydllhZoe

Lexa'nın ölümünden sonraki konular sıvama ve kendini tekrar etmeye girdi. Acaba yönetmen felan mı değişti dedirttiriyor hikaye ilerleyişi karakterler hemen hemen her şey değişti.

Gorki

Dizi ergen dizisi değil de bana göre 3.sezon orta bölümlerinden sonra bozuyor açıkçası son bölümlerde daha değişik olaylar beklerdim.

cah59

4 sezon sonra itibaren yani 5 ci sezon

eurus

4. sezona 1. bölüm ilk 3 sezon çok iyiydi sonra saçmaladı

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

Kane
The 100 - Gorki yazdı.

3

1

6

14

Bellarke
The 100 - eurus yazdı.

4

1

2

7.sezon
The 100 - Alone yazdı.

11

10

5

7

7

3

3

skairipa
The 100 - yazdı.

4

5

9

1

3

8

7

3

AMATÖRCE
The 100 - 0000 yazdı.

29

LEXA
The 100 - psixopat yazdı.

6

4

4

DİZİ
The 100 - yazdı.

7

.....
The 100 - yazdı.

4